Efter Channing Tatum och Jenna Dewans skilsmässa – dejtar nu Jessie J

Efter Channing Tatums skilsmässa med dansaren och skådespelerskan Jenna Dewan så har han enligt uppgifter gått vidare med en ny tjej – nämligen Jessie J. - Foto: Bildkälla: TT
Dela på Pinterest
Channing Tatum skiljde sig i våras från Jenna Dewan efter 8 år av äktenskap. Men singellivet varade inte länge – nu ryktas han dejta Jessie J.

Till många tjejer och killars besvikelse så har Channing Tatum under åtta år varit gift med skådespelaren och dansaren Jenna Dewan. Men efter deras skilsmässa i våras så har Channing befunnit sig på singelmarknaden – fram tills nu då han ryktas dejta popstjärnan Jessie J.

Channing och hans ex-fru, Jenna, träffades under inspelningen av filmen "Step up". Då Channing vid den tidpunkten precis kommit ur ett förhållande så ville han ta det långsamt. I en intervju med Elle berättar han att han inte var redo för ett nytt förhållande.

Han försökte intala sig att de bara var vänner tills en polare till honom talade honom till rätta. Och samma kväll som han haft snacket med sin killkompis dök han upp med en sombrero vid hennes hotellrum och resten ska vara historia...

Paret fick sedan en dotter, Everly, i maj 2013. Men i april 2018 så skiljde sig paret och deras kärlekshistoria tog slut.

Channing Tatum och Jenna Dewan på röda mattan tillsammans. Bildkälla: TT

"Det finns inga hemligheter eller dåliga händelser i roten av vårt beslut – bara två bästa vänner som insett att det är dags att få utrymme och hjälpa varandra leva det lyckligaste, och mest uppfyllda livet som möjligt", skrev paret på sina sociala medier när de meddelade uppbrottet.

Sedan dess har Channing funnits på marknaden med alla singlar. Men som vi nog alla kunde förstå så dröjde det inte länge tills någon lyckades norpa denna kille som tjejer i Sverige röstade fram till den kändisen flest ville ligga med.

Enligt uppgifter till ETonline, så ska Jessie J vara kvinnan som fått Channing på kroken. De ska just ha börjat dejta och håller på att lära känna varandra.

Så om du hade hoppats på att kunna lägga in en stöt på Channing så ser det tyvärr ut att vara för sent.

När vi frågade tjejer vilken kändis de helst vill ligga med fick vi in över 1 000 svar. Channing kom på första plats men två svenskar utmanade och hamnade i topp. Se hela listan i videon nedanför: