Idol-deltagaren Nathalie Brydolf letar efter kärleken i "Första dejten"

Nathalie Brydolf efter en fredagsfinal i Idol
Nathalie Brydolf söker efter kärleken i "Första dejten" - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Nathalie Brydolf är inte bara aktuell i Idol 2018, hon deltar även i SVT:s programsatsning "Första dejten".

Efter att ha jobbat som servitris i Karibien och studerat i London är Nathalie Brydolf, 23, redo för att ta sig an Idol 2018 och SVT:s programsatsning "Första dejten". Sångfågeln försöker alltså inte endast att charma svenska folket med sin sångröst, utan även dejten Magnus Hulth, 29, i "Första dejten". 

Nathalie Brydolf är aktuell i Idol och "Första dejten". Bildkälla: Stella Pictures

"Första dejten" går ut på att noggrant utvalda singlar går på en blind date på en restaurang som är full av dolda kameror som ska få med hela dejten på film. Singlarna är specifikt utvalda efter önskemål om framtida partner. 

Nathalie och Magnus dejt består av en hejdundrandes trerätters-middag där de ska lära känna varandra för att i slutet av avsnittet berätta om de vill fortsätta att träffas eller inte. 

Redan i introt beskriver sig Magnus som en väldigt spexig person som ibland kan vara svår att tas på allvar, och framförallt när han vill imponera på någon. Hans spexiga sida kommer fram redan under middagen när han ser en bordsdekoration som han anser vara ett intressant val av inredning, och sedan häller i ett glas bubbel i prydnaden. 

Fann Nathalie kärleken i "Första dejten?". Bildkälla: Stella Pictures

Nathalie går in på toaletten mitt under dejten för att ringa till en tjejkompis och berätta hur det går och känns. Hon berättar för kompisen att hon attraheras av honom utseendemässigt, men att det finns en sak som får henne att tveka.

"Jag är ändå lite så där pirrig och fnissig. Det är bara att det är lite spexigt. Han sa att hans kompisar hade sagt att han inte skulle spexa för mycket. Han har redan använt inredningen till att hälla upp champagne med", säger Nathalie till kompisen i telefon. 

Men vann Nathalie och Magnus varandras hjärtan eller blev det bara en dejt för dem?

"Jag skulle gärna testa och ses igen", svarade Nathalie Brydolf på frågan om det blir en annan dejt med Magnus. 

Och visst blev det en andra dejt för Nathalie och Magnus, och den gången blev det ingen flådig trerätters-middag utan en äventyrlig klättring. 

Så är Nathalie från Idol singel eller inte? I slutet av september sa hon till Hänt att hon är singel, så tyvärr blev det ingen mer romantik mellan henne och Magnus Hulth.

Vill du veta mer om Idol-deltagaren Nathalie Brydolf? Då borde du kolla i videon nedan och lära dig mer om henne.