6 enkla överraskningar att göra för sin partner – redan i kväll

Det behöver inte vara ansträngande att visa uppskattning för sin partner. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Att visa sin partner uppskattning i vardagen är viktigt, men något man inte alltid har tid med. Här är några enkla saker du göra redan ikväll.

1. Köp hem något du vet att din partner är sugen på 
Har din partner pratat hela veckan om hur sugen hen är på thaimat? Eller vet du bara att din älskling är galet into kexchoklad? Köp hem det nästa gång du är på väg hem från jobbet. Att mat är kärlek vet alla, och att överraska din partner med detta är något som alltid kommer gå hem.

Köp hem din partners favoritgodis! Bildkälla: Unsplash

2. Skicka memes
Memes är de nya kärleksbreven. Att skicka gulliga eller roliga bilder/filmklipp etc visar att du tänker på din partner och får hen att känna sig uppskattad. Har din boo en dålig dag på jobbet kommer en gullig meme garanterat att få hen på bättre humor. Vi lovar!

Vem blir inte glad av memes? Bildkälla: Unsplash

3. Hjälp till hemma hos din partner
När man är hemma hos någon kanske man inte tänker så mycket på hushållssysslor, men att hjälpa till hemma hos din partner är något som uppskattas mer än vad du tror, speciellt om hen har haft en stressig dag på jobbet. Detta innebär inte att du behöver gå all in med storstädning deluxe, men du kan alltid göra små saker som att plocka in disken, vika tvätten, gå ut med hunden och så vidare.

Att hjälpa din partner går garanterat hem. Bildkälla: Unsplash

4. Sätt på din partners favoritserie.

Även om du och din partner nödvändigtvis inte har samma smak vad det gäller film och serier, så är det faktiskt inte speciellt ansträngande för dig att kolla på ett avsnitt av hens favoritserie. Den här gesten kommer få din partner att förstå hur mycket du bryr dig om hen, och har du tur kanske ni får kolla på ditt favvo program nästa gång.

Ett avsnitt klarar du förhoppningsvis av. Bildkälla: Unsplash

5. Pröva något nytt i sängen
Att hitta på något nytt för att hotta upp sexlivet kommer garanterat imponera på din partner. Du ska självklart inte göra något du inte känner dig bekväm med, det kan vara allt ifrån att köpa nya underkläder, en ny leksak eller varför inte prova ett nytt ställe att mysa på. 

Köket kan vara spännande. Bildkälla: Unsplash

6. Laga hens favorit (vardags) middag.

Om man avskyr att laga mat kan detta låta ansträngande. Men så länge du känner dig helt okej med det och din partner inte kräver gourmetmiddag, så går det alltid hem att laga något gott. Tänd lite ljus, duka och ta fram din romantiska sida, din partner kommer tacka dig.

Vill du veta mer om hur du kan komma närmare din partner? Då borde du kolla in videon nedan: