Glöm paljetter – här är modetrenden alla vill ha på nyår

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
I år låter vi palejttklänningarna hänga kvar på galgen. Den stora festtrenden 2019 är här och vi har nyårskläderna du kommer älska!

I hur många år som helst så har vi sett hur butikerna fylls upp med paljettklänningar inför nyår – men nu börjar vi längta efter något nytt. Vill du fira in nyår i hetaste modetrenden vintern 2019 så borde du fortsätta läsa.

Ja, paljetter i all ära. Det är ju aldrig en partydödare att dyka upp i en skimrande partyblåsa, men kanske känns det lite urholkat? Vi menar, hur många paljettklänningar som vi bara använt en gång får plats i våra garderober?

Sen känns det ju som att många paljettplagg blir oanvända efter nyår. De kanske är lite för festliga till en vanlig utekväll och till jobbet eller skolan blir det lätt för mycket.

Så vad ska man då satsa på om man vill klä sig festligt, trendigt men också i kläder som man kan använda fler gånger utan att det känns som att man har på sig samma sak varje utgång?

Jo, i år kommer vi satsa på glittriga plagg som skimrar utan att bli för mycket.

Glittriga plagg tar ordentligt med plats på nyårsfesten, men de går även att klä ner om du vill piffa upp en vardagsoutfit med lite extra strass.

Du kan antingen välja att gå all in med en klänning, som denna från Zara som blir din för ca 550 kronor.

Foto: Zara

Om du föredrar att bära byxor så kan du satsa på en topp som glittrar. Föreställ er den här toppen med en stram tofs och smycken med glittrande strass. DRÖM! Den blir din för ca 250 kronor och du hittar den på Vero Moda.

Foto: Nelly

Eller så väljer du att satsa på skorna. Dessa klackar från Nelly blir dina för ca 600 kronor är en festdröm som piffar upp en svart outfit till vardags eller till fest. Hur snygga?!

Foto: Nelly

Paljettklänningar är inte det enda som tillhör det förflutna. I tonåren var nyår en helt annan grej – och när vi väl tänker tillbaka så gjorde vi ganska sjuka saker. Se de konstiga sakerna alla gjorde på nyår i tonåren som vi inte förstår oss på idag i videon nedanför.

Mer:

Vill din crush kyssa dig på nyår? Testa här!

5 roliga lekar ni måste köra på nyårsafton som du borde testa här