9 tecken på att tjejen du gillar inte är intresserad

Bilden är ett montage. På bilden till vänster tar ett par en selfie, till höger spelar en kille på gitarren.
Är hon intresserad? Nej, om hon gör dessa saker så har hon inte känslor för dig - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det kan ibland vara svårt att läsa av om den du gillar har samma känslor för dig. Men det finns några tydliga tecken på att hon inte är intresserad.

Ibland är det svårt att avgöra om ens känslor är besvarade eller inte. Men om den tjejen du gillar gör det här så är hon tyvärr inte intresserad.

1. Hon ställer inga frågor tillbaka när ni smsar

Inga frågor tillbaka på SMS eller snapchat? Ajdå. Om hon inte engagerar sig för att hålla konversationen vid liv så är hon antagligen inte intresserad.

2. Hon skjuter alltid upp planerna...

När man börjar dejta någon så får man räkna med att några av de första gångerna ni ska ses kanske inte blir av. Det kan bero på nerver eller dålig tajming. Men om det händer för ofta så finns det en risk att hon bara försöker få er dejt att rinna ut i sanden.

3. ... eller ställer in i sista sekunden.

Om hon inte har en riktigt, riktigt bra ursäkt så finns det bara en enda sak att säga. Hon är inte intresserad.

4. Hon skyr kroppskontakt

Om hon ryggar tillbaka, inte vill vara nära och flyr undan dina försök att komma nära så är hon verkligen INTE intresserad.

Att försöka få fysik kontakt är ett bra sätt att testa om någon är intresserad eller inte på. Bild: Unsplash

5. Hon påpekar ofta hur bra vänner ni är

Om hon hade varit intresserad av dig så hade hon försökt undvika att sätta "vänskapsstämpeln" på er relation själv. Men om hon upprepar det ofta så är det just det hon vill att ni ska vara, vänner och inget mer.

6. Hon svarar inte när du skriver

Vissa personer fortsätter och fortsätter och fortsätter att skriva trots att de aldrig får svar. Well, då är hon uppenbarligen inte intresserad. Och tyvärr så lär en printscreen av dina meddelanden ha hamnat i hennes gruppchatt. Sorry.

7. Hon raggar på dina vänner

Varningsklocka!

Om hon har hookat med din polare så är det antagligen ganska kört. Bild: Unsplash

8. Hon håller sig på avstånd när ni ses ute på dansgolvet

Om hon alltid ser till att hålla sig på en armslängds avstånd och skrattar och skakar på huvudet som om att du är "rolig och lite tokig" när du försöker närma dig. Då är hon inte intresserad.

9. Hon frågar dig inte om ni ska ut ikväll

Om hon inte bryr sig om vad du gör, var och med vem en lördagskväll så är intresset inte där.

Det går även att utläsa från era SMS om någon är intresserad eller inte. Se i videon nedanför vilka sms du får om den du skriver med inte är intresserad.

Mer:

Det finns några saker som killar ofta tolkar som att tjejer är intresserade – när det egentligen är tvärt om. Se 7 saker tjejer gör som killar tolkar som ett intresse trots att det betyder något helt annat.