Isabella Löwengrips ex-pojkvän bryter tystnaden på Instagram

Ett bildmontage med två bilder på Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrips ex-pojkvän har svarat på allt om maffian, pengarna, känslorna för Isabella och om han är tillbaka i Sverige på sin Instagram. - Foto: Isabella Löwengrip/ Instagram
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrips ex-pojkvän har brutit tystnaden efter den stormiga perioden. Nu ger han sin sida och svarar på om hans känslor var äkta, om han är skyldig maffian pengar och om han är arg på Isabella.

Uppbrottet mellan Isabella Löwengrip och hennes ex har varit otroligt dramatiskt.

Isabella Löwengrip har gjort flera uttalanden i allt från tidningar till livestorys på Instagram om hur exet utsatt henne och barnen för stor fara.

Enligt Isabella har exet gjort stora förluster och spekulerat bort andras pengar i affärer. Något som sedan lett till att "kriminellt gäng" väntat i bilar utanför Isabellas hem på natten.

Exet har tidigare valt att svara på en del av Isabellas ord och enligt honom är det mycket som inte stämmer.

Nu går han ut på sin Instagram och svarar på frågor där han bland annat förklarar sin sida av allt som hänt och ger svar på allt vi undrat över.

Han svarar på om han är skyldig maffian pengar och enligt honom är svaret nej.

Bildkälla: Instagram/Lifeofsharkweek

Flera har även frågat om var han befinner sig nu. Då avslöjar han att han just nu är i Sverige, och att han varit här länge.

Bildkälla: Instagram/Lifeofsharkweek

Någon undrar även om hans känslor för Isabella verkligen var på riktigt, eller om han bara låtsades älska henne. På det svarar han att han aldrig älskat någon mer än henne i hela sitt liv.

Bildkälla: Instagram/Lifeofsharkweek

Parets uppbrott blev minst sagt en stormig historia och Isabella gjorde många uttalanden om honom i media som antagligen gjort ont för ex-pojkvännen att läsa. Därför frågar en av hans följare om han inte är förbannad på henne efter allt som hänt, och om han planerar på att göra samma sak mot henne.

Trots att hennes uttalanden lett till att ex-pojkvännens situation förvärrats extremt så berättar han att han inte kommer utsätta henne för samma sak.

"Jag tror hon agerade i affekt och det finns ingen anledning till att jag skulle göra samma sak", skriver ex-pojkvännen på sitt Instagramkonto "Lifeofsharkweek".

Han berättar även att han har förståelse för henne i och med tumultet som skapades.

"I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med", skriver ex-pojkvännen på sin Instagram story.

Se hela svaret på frågorna i videon:

Mer:

Kriminellt gäng utanför Isabella Löwengrips hus: "Här är allt som hänt"