Efter Bonde söker fru – så här lever bönderna i dag

Bild på tre bönder från programmet bonde söker fru.
Så gick det för bönderna efter bonde söker fru. - Foto: Bonde söker fru
Dela på Pinterest
Vi har tagit reda på hur det gick för bönderna efter Bonde söker fru. Vilka har egentligen gift sig? Är någon singel? Och vem ska bli pappa?

Joacim Rickling och Caroline Kejbert från säsong 12 under 2017 har fått barn

Bonden Joacim från förra säsongen av Bonde söker fru slog rekord när breven rasade in och han blev snabbt den mest populära bonden i programmets historia. Tusentals tjejer sökte men tillslut var det Caroline Kejbert som norpade Joacims hjärta.

Hon flyttade snart från Stockholm till Joacim. Paret har den senaste tiden renoverat Joacims familjegård och vi har kunnat följa dem i programmet "Bondeparet" på tv4 play. Dessutom är de populära på Instagram där de driver ett konto med samma namn som har hela 74 000 följare. Du kan följa dem där eller på deras privata instagramkonton @joacimrickling och @carolinekejbert.

Men det egna programmet och den stora gården är inte det enda som är nytt. Paret har nämligen fått en dotter i början av 2019.

Bild: Janerik Henriksson/TT

Bonden Andreas Sjöberg från säsong 11 under 2016 har gift sig med Hanna – och nu väntar de barn

Bonde söker fru förändrade Andreas liv för alltid. Efter programmet så har nu vinnaren Hanna flyttat in på gården och under sommaren 2018 gifte de sig. Paret har också att fått barn ihop.

Att bo ihop på gården är inga problem men i programmet "Bonde söker fru – det här hände sen" berättar Hanna att Andreas jobb ibland kommer i vägen då han jobbar till nio på kvällen, varje kväll. 

Bildkälla: Instagram/ Sebastian Liljeblad.

Sebastian Liljeblad från Bonde söker fru 2014 gifte sig med Petra 

Under sommaren 2017 fick Sebastian och Petra sitt sagolika bröllop. Sen dess har de försökt skaffa barn – men vägen dit har inte varit lätt.

Sist Linda besökte paret så väntade de barn, men en morgon när Petra vaknade upp så kändes något fel. När de sedan kom till sjukhuset så visade inte bebisen på några hjärtslag. Men kort där efter blev paret gravida igen. Denna gång var graviditeten oerhört tuff men under 2018 fick de äntligen sin efterlängtade dotter!

Dennis Andersson från säsong 11 i Bonde söker fru 2017 har träffat en ny tjej

Dennis är en av de yngsta bönderna från programmet och hans relation med vinnaren Annie tog slut snabbt efter programmet. Då började han istället dejta Liselott som kom tvåa, för att se vad som skulle ske mellan dem.

Men efter en tid så rann deras kärlek ut i sanden. I "Bonde söker fru – det här hände sen" så berättar Dennis att han inte ser det som ett misslyckande utan en lärdom. Han avslöjar även att han har träffat en ny, Amelia.

I programmet får vi träffa henne och de berättar att hon redan flyttat in på gården.

Bild: Marcus Sjöberg

Marcus Sjöberg från Bonde söker fru är singel

Marcus Sjöberg har varit med i två säsonger av Bonde söker fru, både år 2006 men också år 2017 då han blev kär i Erica Mahnkopf. I programmet beskriver de sin brinnande kärlek men tyvärr gjorde paret slut tidigare i år. Något som Erica gick ut med på sin Instagram. 

– ”Bonde söker fru” är ju inte vad jag trodde att det skulle vara. Hade jag vetat att det skulle vara så här hade jag faktiskt aldrig varit med. Jag ångrar min medverkan i programmet, det gör jag ju, sa Erica i en intervju till Tidningen Hänt efter inspelningen.

Idag är Marcus singel och sökande. Så om ditt hjärta slog dubbla slag under hans medverkan i programmet så borde du ta chansen och lägga in en stöt!

Se mer om hur det går för bönderna i programmet "Bonde söker fru – det här hände sedan" på TV4 och TV4 Play.

Läs mer om bönderna i Bonde söker fru här!