Heidi Klum förlovad med Tokio Hotel-stjärnan Tom Kaulitz

En bild på Heidi Klum och en bild på tvillingbröderna Tom och Bill Kaulitz.
Heidi Klum är förlovad med Tokio Hotel stjärnan Tom Kaulitz - Foto: TT/ Willy Sanjuan och Joel Ryan
Dela på Pinterest
Heidi Klum är förlovad med den 17 år yngre stjärnan från Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Stjärnan i bandet Tokio Hotel, Tom Kaulitz, satte många tonårshjärtan i brand när bandet var som störst. Men nu har han träffat en tjej som fått hans eget hjärta att slå dubbla slag, nämligen supermodellen Heidi Klum.

De är inte bara kära utan även förlovade. Nu visar Heidi upp förlovningsringen på Instagram och skriver "I said yes".

Och visst är ringen fin? Bild: Instagram/Heidi Klum

Paret träffades tidigare under 2018 och blev officiellt ett par i Mars. Deras vägar ska ha korsats under inspelningen av "Germany's next top model", skriver Expressen.

Det skiljer hela 17 år mellan dem. Heidi Klum är 45 år gammal och Tom Kaulitz är själv 29 år. Men de har båda varit gifta tidigare.

Toms tidigare äktenskap var också med en tysk supermodell, Ria Sommerfeld. Deras skilsmässa gick igenom i augusti 2018.

Heidi Klum fick sin första dotter ihop med den italienska affärsmannen, Flavio Briatore, 2004. Men hon föddes först efter att paret gjort slut och när Heidi senare träffade Seal som hon gifte sig med så adopterade han deras dotter. Därefter fick de ytterligare tre barn innan äktenskapet tog slut 2012.

Bild: Instagram/Heidi Klum

Men nu har Heidi och Tom funnit kärleken på nytt i varandra och förlovningen är ett faktum. Bilden som Heidi delade på Instagram har fått över 700 000 likes och tusentals kommentarer.

Sedan våra hjärtan slog dubbla slag för Tom och hans tvillingbror Bill så har det hänt en hel del. Alla i bandet har bytt sin look. Om du var ett fan av dem och band som Green Day och Fall out boy så måste du se hur alla bandmedlemmar ser ut idag i videon nedanför.

Mer:

Så ser killarna ut från Green Day, Fall out boy och Tokio hotell ut idag