Kärlekshoroskop 2019: Så blir ditt kärleksliv i år

Detta är ett montage med en bild på stjärnor och ett kärlekspar.
Läs ditt kärlekshoroskop 2019! - Foto: Pexels & Unsplash
Dela på Pinterest
Hur ser det egentligen ut på kärleksfronten 2019? Vi har tagit hjälp av Refinery29 för att ta reda på just ditt kärlekshoroskop!

Inleder du hösten som singel eller i en relation? Refinery 29 har tagit reda på vad stjärnorna säger om just ditt kärleksliv. Finns det potential till ny kärlek? Hur utvecklar sig ditt nuvarande förhållande? Ja, det finns en hel del frågor vi vill ha svar på. Vill du ha en aning om vad som väntar på kärleksfronten? Kolla in ditt årshoroskop här!

Vädurens kärlekshoroskop 2019:

Ditt kärleksliv kan kännas som en virvelvind i år. För dig som är singel finns det många möjligheter, som nästan ibland kan kännas för många. Ta det i din takt! 

Är du i ett förhållande kan det vara svårt att hitta rätt fokus, men hjälps ni båda åt kommer det bli bättre.

Oxens kärlekshoroskop 2019:

2019 är ditt år! Du kommer utvecklas mycket som person under våren. Är du i en relation kommer din partner därför inte känna igen dig under en lång tid framöver. 

För dig som är oxe och singel kommer du bli mer bekväm i dig själv. Självförtroendet ökar med tiden och den som träffar dig måste gilla det. 

Tvillingarnas kärlekshoroskop 2019:

Är du i en relation har året stor potential. Under 2019 kan du och din partner ta ett stort steg framåt tillsammans. 

För singel-tvillingen är det dags att ta sig ut i dejtinglivet. Vågar du även visa dig sårbar har du stor chans att finna kärleken. 

Kräftans kärlekshoroskop 2019:

Kräftans utmaning 2019 blir att släppa på kontrollen och faktiskt låta någon lära känna dig på riktigt. Är du singel är det viktigt att du sätter upp regler ifall någon försöker leka med dina känslor.

Kräftan som är i ett förhållande har enklare att förklara och specificera vad den vill – något som gör det enklare för er relation. 

Lejonet kärlekshoroskop 2019:

I år kör du ditt race, oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Kärleken kan finnas precis runt hörnet, kör hårt! 

Jungfruns kärlekshoroskop 2019:

Är du singel bör du fokusera det bra och strunta i att väga för- och nackdelar med personen som du dejtar. 

Är du jungfru och i en relation? Ditt förhållande kommer stärkas under året, mycket beroende på dina val. 

Vågens kärlekshoroskop 2019: 

Din humor och ditt enkla sätt att kommunicera med andra gör att du enkelt charmar andra. Är du singel bör du utnyttja detta! Befinner du dig istället i en relation finns det chans för utveckling på ett mer sexuellt plan. 

Skorpionens kärlekshoroskop 2019:

Är du singel och skorpion har du svårt att fokusera på en person som ger dig romantik. 

Skorpionen som är i en relation har också svårt att hålla fokus, dock kommer detta endast göra ditt kärleksliv mer spännande!

Skyttens kärlekshoroskop 2019:

Du får mycket energi det här året och du har lyckan med dig. Är du tillsammans med någon är det ett perfekt tillfälle att resa och dela glädjen med din partner. Planera i tid och upplev tillsammans!

Är du singel kan du hitta din käresta när du är på resande fot.

Stenbockens kärlekshoroskop 2019:

2019 kommer du fokusera mycket på personlig utveckling. Är du i en relation och går i barntankar? Det kanske kan komma ett oväntat tillskott.

Är du singel? Håll utkik, du vet aldrig vem som kan sluta upp som din livspartner!

Vattumannens kärlekshoroskop 2019:

Är du singel och inte känner att du har hittat rätt? Fokusera på att just du är tillfredsställd och känner dig bekväm i ditt eget sällskap innan du letar efter en ny partner.

Du lägger ner mycket tid på jobb, något som kan påverka hur öppen du blir för att både ge och ta emot kärlek. 

Fiskarnas kärlekshoroskop 2019:

I år har du stor chans på ny kärlek i ditt liv och du hittar flera potentiella partners. 

Har du en partner bör du njuta till max och vara öppen för att umgås med nya människor. 

Pssst! Är du redan nu trött på att vara singel? Vänd det till något positivt! Fokusera på dig själv, Modette ger dig tipsen i videon nedan!

Läs mer: 21 saker du borde ha på din bucket list – om du är singel