Kendall Jenner bekräftar förhållandet med Benjamin Simmons

Kendall Jenner och Benjamin Simmons
Kendall Jenner bekräftar i Ellen DeGeneres Show förhållandet med basketspelaren Benjamin Simmons. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
I flera månader har det spekulerats kring förhållandet mellan Kendall Jenner och basketspelaren Benjamin Simmons. Nu bekräftar modellen relationen.

I slutet av maj 2018 började det spekuleras i media om Kendall Jenner dejtade basketspelaren Benjamin Simmons. Hon har nämligen setts på flera av hans matcher och en gång dök hon till och med upp med spelarens mamma. Men vem är killen som har fångat en av Kardashian-systrarnas hjärta? 

Benjamin Simmons är en australiensisk basketspelare som spelar för Philadelphia 76ers och är född 20 juli 1996. Han är alltså ett år yngre än modellen och TV-profilen som är född 3 november 1995 i Los Angeles. 

Förutom alla de matcher Kendall närvarat på sågs de även den fjärde juli på Kendalls storasyster Kholé Kardashian Instastory. I en video under ett poolparty gick det att skymta hur mysigt Kendall hade det med Benjamin. 

Två månader senare flyttade de in tillsammans in i en tvåplansvilla i West Hollywood. På Instagram har det även gått att följa deras flirtande, bland annat då Ben har kommenterat "kom hit" på en bild när Kendall bär bikini. Trots alla spekulationer ville paret inte bekräfta förhållandet i offentligheten.

Nu bekräftar Kendall förhållandet med Ben

Först under Kendalls medverkan i Ellen DeGeneres show den 8:e februari 2019 bekräftades alla rykten kring förhållandet. Ellen frågade då Kendall flera frågor om basketspelaren, medan Kendall låtsades som att hon inte visste vem Ellen talade om. Programledaren visade då upp flera bilder på Kendall där hon befunnit sig på hans basketmatcher. 

"Det är uppenbart att du dejtar den här killen, visst?" frågar Ellen, medan Kendall spelar svår. När Ellen sedan frågar hur längde paret dejtat svarar Kendall till slut "ett tag". 

Kendall Jenner med pojkvännen Benjamin Simmons. Bild: Stella Pictures

Anledningen till att de hållit förhållandet hemligt 

Varför paret hållit förhållandet hemligt är oklart, men i en intervju under 2017 berättade Kendall för Harper's Bazaar att hon tycker att förhållanden är heliga.

– Det är något mellan två personer och ingen annans åsikt behöver involveras. Folk vill starta drama. Om jag hade en pojkvän skulle människor säga massor av saker som förmodligen skulle leda till slutet av förhållandet, säger Kendall. Tidigare i år möttes Kendall av stor kritik från sina följare då hon öppnade upp sig om sina tidigare hudproblem. Kolla i videon nedan för att se vad som gjorde följarna så upprörda. 


Mer: 

Kendall Jenner har klippt lugg – se bilden som fått 4 miljoner likes