12 mest romantiska resorna för par – som är perfekta att fria på

Frieri, finaste platserna att fria på
En ny studie har listat topplistan över de mest romantiska platserna för ett frieri. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
En ny studie har sammanställt de bästa platserna för att fria. Går du i tankar om att fråga din livs kärlek bör du kika in vad som toppar listan, ett av ställena är riktigt otippat!

Att bestämma sig för att fria till sin partner är ett stort steg och kanske är det ännu svårare att välja hur och var det ska hända. Förhoppningsvis blir din partner glad oavsett, men vill du ha inspiration på vackra platser bör du kika in den senaste studien av Elite Singles.

De har nämligen gjort en undersökning och kommit fram till de finaste platserna att fria på 2019. Är du ute efter en riktigt romantisk weekend borde du spana in detta. I studien har de frågat 1600 personer och sedan har topp 12 valts ut.

Men vilka resmål är de mest populära? På allra första plats hittar du Venedig beläget i Italien och kärlekens stad Paris kommer på en andra plats. Men den sjätte platsen är ganska otippad – flera föredrar att ett frieri ska ske hemma.

Här är de finaste platserna att fria på

 1. Venedig, Italien

 2. Paris, Frankrike

 3. Hawaii, USA

 4. Bahamas

 5. Vanua Levu, Fiji

 6. I en hemmamiljö

 7. Bali, Indonesien

 8. New York, USA

 9. Nigarafallen, Nordamerika

 10. Sydney, Australien

 11. Edinburgh, Skottland

 12. Las Vegas, USA
Skulle du kunna fria hemma? Foto: Unsplash

Det är vanligare att män friar än kvinnor, men 24-åriga Ellinor tyckte inte det spelade någon roll. “Varför ska jag gå och vänta?” säger hon i en intervju med Modette. Kan du gissa var hon friade? Platsen är faktiskt med på topplistan. Ta del av Ellinors bästa tips och hur du vågar fria som tjej i videon nedan!

Mer:

Ida Sjöstedt gör bröllopsklänningar för Bubbleroom – till budgetpris!

3 modetrender som du kommer se överallt våren 2019