Carolina Gynning om den nya kärleken: "Jag är så jävla kär!"

Carolina Gynning om kärlekslivet
Carolina Gynning avslöjar hur kärlekslivet är idag. - Foto: Instagram/ carolinagynning
Dela på Pinterest
Carolina Gynning avslöjar i podden "Gynning och Berg – Hittar sig själva" hur kärlekslivet ser ut idag. "Jag träffade en person och det var love at first sight", berättar hon.

Det var ungefär ett år sedan som Carolina Gynning gjorde slut med sin tidigare man Alexander Lydecker. På sin blogg har hon varit ärlig och öppen med att det har varit en tuff tid. Men nu verkar lyckan ha vänt!

I podcasten "Gynning och Berg – Hittar sig själva" berättar hon hur kärlekslivet ser ut idag – och hon håller inte tillbaka på detaljerna. 

– Jag är så glad. Jag har ju varit så jävla ledsen när jag inte är med mina barn, och nu så längtar jag till honom istället, säger Carolina Gynning i podden.

Carolina Gynning har fått en "förälske-psykos"

Carolina Gynning vill inte avslöja vem mannen är, men en sak är säker – hon är väldigt förälskad. 

– Jag är så jävla kär att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, säger hon till Carina Berg.

I podden berättar hon också att kärleken som hon har hittat och upplever just nu är helt "wild and crazy", något som Carina Berg skämtsamt kallar för en "förälskelse-psykos".

– Det är så kul, för man blir ju galen. Det är en psykos. Du är ju helt galen nu, för hade det här varit om några veckor hade du varit så här ”Det här kan jag inte prata om i podden, det här är alldeles för privat och tidigt”, säger hon till Carolina.

"Allt är som en film"

Men det är ingen tvekan om att Carolina Gynning just nu mår bra och är lycklig.

– Allt är som en film. Och jag har alltid sagt att ”jag vill bara leva som i en film”. Herregud så tråkigt det var med vardag och så innan i min förra, långa relation. Men här är det bara som en film hela tiden, och jag tror att med den här människan skulle det alltid kunna vara som en film, säger hon i podcasten.

Källa: Hänt

I podcasten snackar Carolina Gynning och Carina Berg om allt möjligt. I ett poddavsnitt kommer ämnet tantra upp – något som väckte stor uppmärksamhet bland lyssnare. Hon pratade då om att dricka sin egna mens. Läs vad hon sa i videon nedan. 

Mer:

Svarar du ja på dessa 15 frågor? Då kommer er relation att hålla