Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är de mest använda emojisarna på Tinder

Dela på Pinterest
Visst håller du med om att smileys kan ge en helt annan känsla i en konversation? Här är emojisarna som användes extra flitigt och trendade på Tinder under året!

Trots restriktionerna har singlarna hittat nya sätt att mötas på. Nu sammanställer Tinder statistik från 2020 – ett år som har varit allt annat än vanligt! Kan du gissa vad det har snackats om?

Raggningsfraser om pandemin

Pandemin stod såklart i fokus och i början av våren 2020 fylldes svenska profiler med ödmjukt skryt om hur de bland annat bunkrade mat och stapelvaror. Omnämnandet av “toapapper”, “pasta” och “handsprit” peakade också i svenska bios i mars. “Covid-fri” och “antikroppar” sågs även allt mer i oktober och november. Ordet "antikroppar" ökade också i omnämnande 18 gånger jämfört med i maj. 

De mest använda emojisarna på Tinder

Förutom självironiska pandemierfarenheter var det några emojis som stack ut i mängden och användes extra flitigt. Många förenandes i ovissheten då axelryckningen var den mest trendande emojin på Tinder, globalt men också i Sverige. 

Använde du någon av emojisarna nedan? Det var nämligen dessa som var extra populära!

Mer:

7 roliga och bra saker att skriva i din Tinder-profil

Öppningsfraser på Tinder – 13 saker att skriva till din matchning