10 sensommardejter – för under 100 kronor

10 sensommardejter – för under 100 kronor - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Att gå på dejt behöver inte kosta skjortan. Med hjälp av dejtingappen happn tipsar Modette om 10 sensommardejter att gå på för under 100 kronor!

Efter en lång sommar med fest, middagar, aktiviteter och resor kan ekonomin kännas aningen ansträngd. Dejtingappen happn har tagit fram en lista på tio härliga sensommardejter att gå på.

Att gå på en dejt behöver inte betyda en dyr middag och drinkar på stan – det finns massor av roliga gratisaktiviteter att testa på. Att hitta på en aktivitet tillsammans med din dejt kan vara ett enkelt och avslappnat sätt att lära känna varandra på. Glöm stela middagar med pinsamma tystnader – dejtingappen happn ger dig tio förslag på roliga dejter att testa på!

10 sensommardejter – för under 100 kronor

1. Ta med spelhallen ut i parken. 

Vad sägs om att möta din dejt i kubb och strandpingis? Superrolig aktivitet att göra tillsammans med din dejt – helt gratis!

2. Öl- eller vinprovning

Köp hem olika sorter och testa hemma. Det finns många spännande alkoholfria sorter att spana in!

3. Matlagningskurs

Lär er att laga något nytt tillsammans. Vad sägs om att göra egen sushi eller testa att laga gnocchi från grunden? Lärorikt, mättande och roligt!

4. Cykelsightseeing

Hoppa på cykeln och upptäck nya områden i staden tillsammans.

5. Picknick

Packa ner era favoritsnacks och en mysig filt och njut av sensommaren i en park.

6. Musik-quiz

Utmana varandra i musik-quiz hemma. Gillar din dejt countrymusik? Det kommer du garanterat få reda på med denna aktivitet... 

7. Biokväll hemma

Välj en film, lägg bort telefonerna, poppa popcorn och köp era favoritsnacks och mys till en riktigt bra film hemma i soffan.

8. Pub-quiz

Möt upp vänner och gå på ett pub-quiz. 

9. Museum

Gå på ett museum i staden ni bor i. Många museum har gratis entré vilket gör det till en perfekt aktivitet att göra tillsammans med en dejt.

10. Hemmaspa

Ansiktsmask, peeling och gurkor på ögonen. Styr upp en härlig spakväll med din dejt och låtsas som att badrummet är er egna skönhetssalong. 

Artikelbild: Unsplash/ Becca Tapert

Läs mer: 

Relationstest: 10 frågor som avslöjar om ni borde vara ihop

Astrologi: Stjärntecknet du borde dejta i sommar