Sex på Midsommar – fira sommaren i sovrummet

Så kan du fira midsommar i sovrummet - Foto: Fredrik Sandberg/TT JD Mason/Unsplash
Dela på Pinterest
Är du och din partner ensamma på midsommar, eller vill ni passa på att ha en stund för er själva innan festen drar igång? Då hittar ni här fem tips på hur dagen kan firas inne i sovrummet!

Midsommar är ett perfekt tillfälle att ge tid åt sexlivet. När man har en partner kan det lätt komma i skymundan eller gå per automatik efter ett tag och det kan kännas som att ni inte riktigt ger så mycket tid åt sex som ni hade velat. Passa på att fira kärleken lite extra under midsommar förre eller efter festen börjar, eller om ni är ensamma! 

Tips inför Midsommar-sexet

Om du och din partner ser fram emot att fira midsommar i sovrummet denna gång så har vi samlat några tips som kan göra att det pirrar till lite extra.

1. Bygg upp stämningen under dagen med SMS

När du får tid under dagen kan du passa på att skicka lite flörtiga SMS till din partner för att bygga upp en sexig spänning mellan er. Skriv något du vill göra i sovrummet när ni kommer hem eller ge lite komplimanger.

2. Prata om vad ni ska göra

Varför inte göra det till en dejt? Är ni ensamma så kan ni äta en romantisk middag ute på er favoritrestaurang och umgås bara ni två. Prata diskret om vad ni vill göra med varandra när ni kommer hem och bygg upp spänningen.

3. Köp sexleksaker tillsammans

Passa på att piffa upp sexlivet lite extra och köp sexleksaker tillsammans. Välj ut något ni båda kan njuta av så kanske ni hittar en ny favoritrutin i sovrummet.

4. Överraska din partner med sexiga underkläder

Är du sugen på att spendera lite pengar dagen till ära så passar ett nytt set underkläder perfekt. Välj ut ett tillsammans eller se din partner överraskas när midsommarklänningen åker av. 

5. Börja med att ge varandra massage

Precis som att hålla hand utsöndrar massage också det rogivande hormonet oxytocin. Turas om att ge varandra en lång och skön massage med tända ljus runt om er, kanske i solnedgången?

 Smek varandras kroppar sakta och länge för att bygga upp en sexig stämning tillsammans.