O.P.I gör limited edition damsugare

1 av 6
Electrolux i samarbetar med O.P.I - Foto: electrolux.com/OBS. Bilden är ett montage
2 av 6
De har tagit fram en limited edition kollektion - Foto: electrolux.com
3 av 6
Och kommer att finnas i butik från Oktober - Foto: electrolux.com
4 av 6
Damsugarna finns i 3 olika färger - Foto: electrolux.com
5 av 6
O.P.I är kända för sina hållbara nagellack - Foto: opi.com
6 av 6
som kommer i massvis med färger! - Foto: opi.com
Dela på Pinterest
Nu går O.P.I ihop med Electrolux och gör tillsammans en limited edition-kollektion av damsugaren Ergorapido, så att vi kan få en glammigare vardag!

Det populära nackellacksmärket O.P.I går nu ihop och gör ett samarbete med Electrolux. Tillsammans har de tagit fram tre färger till höstkollektionen av Ergorapido-damsugaren. Tanken är att vi ska kunna köpa en dammsugare som passar in i våran personliga stil, ingen ska längre behöva ha en grå tråkig sak som måste stuvas undan i ett skåp. 

 Charlotta Simonsson, Product Marketing Manager Small Appliances EMEA på Electrolux berättar:

–OPI’s moderiktiga färger och Electrolux stilrena design skapar en elegant twist till den ikoniska damsugaren. Varje färg har noggrant valts ut för denna begränsade upplaga av Ergorapido, och ger konsumenterna ännu en anledning att inte gömma undan sina damsugare i garderoben.

–Färg, stil och kreativitet är exakt vad detta samarbete handlar om. Nagellack är den perfekta accessoaren som adderar glamour till alla tillfällen, till och med städning! säger Suzi Weiss-Fischmann, OPI Vice President och Artistic Director

Ergorapido finns i butik från oktober toch kommer att ligga på 2 350 SEK.