Margareta Grääs listar sina skönhetsfavoriter inför sommaren

Inspireras av Margareta Grääs sommarfavoriter
Inspireras av Margareta Grääs sommarfavoriter - Foto: Privat
Dela på Pinterest
Margareta Grääs är en av Sveriges största skönhetsinfluencers och har hundratusentals följare på sociala medier. Till Modette ger hon sina tips inför sommaren och listar sina absoluta favoritprodukter!

Vi lämnar en lång och mörk vinter bakom oss och börjar äntligen gå mot ljusare tider. Väderomställningen kan även innebära en förändring i din skönhetsrutin. Solkräm ska adderas för att skydda mot solens starka strålar, men hur får man egentligen det perfekta ”sommarglowet” som så många stävar efter? 

Vi har pratat med makeup-artistern och Youtube-profilen Margareta Grääs, som ger sina bästa tips på produkter för att få sommarens allra bästa look. Hon listar även sina absoluta favoritprodukter just nu! 

Margareta Grääs är en av Sveriges största skönhetsinfluencers. Foto: Privat.

Margareta Grääs ger sina bästa skönhetstips inför sommaren

Margareta Grääs är en av Sveriges största skönhetsinfluencers och driver stora konton på sociala medier. Hon slog igenom på Youtube när hon öppnade dussintals med skönhetskalendrar under hösten och vintern. Nu har hon över 170 000 följare på plattformen som hon inspirerar varje vecka med mängder av recensioner, tips och personliga favoriter. Hon har även en stor följaskara på Instagram och Tiktok och även där är hennes huvudfokus skönhet. 

Men det är inte enbart skönhet som följarna får ta del av, då och då tar hon med dem i hennes vardag i Kalmar eller på härliga resor tillsammans med fästmannen Fredrik och hunden Harley

För att ta reda på hennes absolut bästa skönhetstips lät vi henne besvara en rad frågor om just det

Vad är dina bästa skönhetstips inför sommaren? 

– Mitt bästa tips är att använda tunna lager smink av smink som torkar ner på egen hand, så att sminket inte smälter bort och sitter fint under dagen. Ha en mist i väskan som du kan fräscha upp sminket under dagen!

Hur får man det bästa sommarglowet? 

– Krämprodukter är nyckeln, använd lite puder. Pudra bara där du absolut behöver för att inte sminket ska smälta bort, men det är så mycket enklare att manipulera och fixa till sminket under sommarsolen om du inte har gjort en smet av krämprodukter och puder. Det ger också det mest naturliga glowet!

Margareta Grääs ger sina bästa skönhetstips! Foto: Privat.

Margareta Grääs listar sina skönhetsfavoriter 

Margareta har genom åren recenserat och testat otaliga mänger produkter på sina sociala kanaler och man kan bara gissa på hur mycket produkter som göms i skåpen. Bland alla skönhetsprodukter har hon en del favoriter – till Modette berättar hon vilka produkter hon dras till i sin dagliga rutin. 

Vilka produkter kan du inte klara dig utan?

– Milk Makeup Hydrogrip för att basen ska hålla, LH Cosmetics on-set setting spray för att låsa fast sminket och läppbalsam med solskydd från Bondi Sands!


Margareta Grääs skönhetsfavoriter i sommar!

Köp Milk Makeup Hydrogrip här

Köp LH Cosmetics on-set setting spray här

Köp Bondi Sands läppbalsam med spf 50+ här

Utöver Margaretas topp tre, finns det en nyfunnen produkt som tagit stor plats i skönhetshjärtat senaste tiden. 

Vilken är din absoluta favoritprodukt just nu?

– Nyfunnen favorit jag inte kan lägga ner är Sweeds Glass skin foundation, heeeelt otrolig.

Köp Sweed Glass skin foundation här

Ta del av mer skönhetscontent på Margareta Grääs sociala medier: 

Youtube@Margaretagraas

Instagram: @margaretagraas

Tiktok:@margaretagraas