Adventskalender med skönhet och smink 2024 - Topp 10

Dela på Pinterest
Letar du efter den perfekta adventskalendern för att räkna ner dagarna till jul, samtidigt som du skämmer bort dig själv med lyxiga skönhetsprodukter? Modette har samlat 10 adventskalendrar fyllda med allt från smink och hudvård till hårprodukter och dofter. Oavsett om du vill ge dig själv en extra lyxig upplevelse eller överraska någon annan, är dessa kalendrar ett utmärkt sätt att höja julstämningen med.

Loreal Paris Adventskalender

Bakom varje lucka i denna adventskalender gömmer sig en populär favorit från L'Oréal Paris. Kalendern erbjuder en härlig mix av smink, hudvård och hårvård i både full size och minisar.

Klicka här för att läsa mer och köpa Loreal adventskalender (annonslänk till Lyko)

Makeup Revolution Adventskalender

För sminkälskaren! Denna sminkadventskalender har allt du behöver för att fira den mest glamorösa tiden på året, med allt från glittrande läppglans och vårdande läppmasker till precisionsborstar och bryngelé.

Klicka här för att läsa mer och köpa Revolution adventskalender (annonslänk till Lyko)

NYX Professional Makeup Adventskalender

Årets mest virala succé: en interaktiv unboxing-upplevelse som fångar julens magi. NYX Professional Makeups adventskalender är inspirerad av McCallisters ikoniska hus från Ensam Hemma-filmerna och innehåller 24 av varumärkets bästsäljande produkter i full storlek.

Klicka här för att läsa mer och köpa NYX adventskalender (annonslänk till Bangerhead)

Nivea Adventskalender

Räkna ner till jul med NIVEAs festliga adventskalender, fylld med 24 överraskningar som förgyller din dagliga hudvårdsrutin. Denna adventskalender innehåller omsorgsfullt utvalda produkter från både NIVEA och Labello, perfekta för att skämma bort dig själv med under december.

Klicka här för att läsa mer och köpa Nivea adventskalender (annonslänk till Eleven)

Camilla Pihl Cosmetics Adventskalender

Skäm bort dig själv eller någon annan under advent med Camilla Pihls exklusiva adventskalender, fylld med lyx och egenvård. Varje decemberdag avslöjas en ny skönhetsfavorit, noggrant utvald för att lyfta din dagliga rutin. Kalendern innehåller allt från återfuktande hudvård till härligt smink.

Klicka här för att läsa mer och köpa Camilla Pihl adventskalender (annonslänk till Lyko)

Lumene Adventskalender

En lyxig nordisk adventskalender från Lumene, fylld med 24 skönhetsfavoriter. Varje dag bjuder på en ny överraskning, där du kan upptäcka antingen en av 17 hudvårdsprodukter eller 7 sminkfavoriter.

Klicka här för att läsa mer och köpa Lumene adventskalender (annonslänk till Bangerhead)

By LYKO adventskalender

Lykos egna adventskalender är i år fylld med 25 härliga överraskningar som kommer att förgylla din hudvård- och sminkrutin. Som Lyko själv skriver: "Unnig OCH prisvärd skönhet i full size". Underbart!

Klicka här för att läsa mer och köpa Lyko adventskalender (annonslänk till Lyko)

Rituals Adventskalender

Kom i julstämning med Rituals adventskalender som i år är inspirerad av Amsterdam. Kalendern innehåller exklusiva överraskningar med bästsäljare för kropp, hem och skönhet, tillsammans med limited edition-produkter och ljus.

Klicka här för att läsa mer och köpa Rituals adventskalender (annonslänk till Lyko)

Bangerhead Adventskalender

Bangerheads egna adventskalender är här! En samling av handplockade favoriter inom makeup, hudvård, hårvård, parfym och kroppsvård. Dessutom får du en fin necessär på köpet som varje härlig lucka ligger i. 

Klicka här för att läsa mer och köpa Bangerheads adventskalender (annonslänk till Bangerhead)

L'Occitane Adventskalender

Upptäck L'Occitanes mest ikoniska produkter tillsammans med några spännande nyheter i denna underbara adventskalender! Fylld med noggrant utvalda skönhetsprodukter, perfekt för att skämma bort dig själv eller ge en lyxig gåva av välbefinnande till någon du tycker om.

Klicka här för att läsa mer och köpa L'Occitane adventskalender (annonslänk till Bangerhead)

stats