Smarta stylingtips från proffsen

Låt kam och borste vila, jobba med fingrarna istället. Chloé, vår/sommar 2010.
1 av 3
Låt kam och borste vila, jobba med fingrarna istället. Chloé, vår/sommar 2010. - Foto: All Over Press
Vårda håret med inpackning hela dagen. Vena Cava vår/sommar 2010
2 av 3
Vårda håret med inpackning hela dagen. Vena Cava vår/sommar 2010 - Foto: All Over Press
Hushållspapper i hårklämman - javisst! Chloé vår/sommar 2010.
3 av 3
Hushållspapper i hårklämman - javisst! Chloé vår/sommar 2010. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Häng med backstage på visningarna och ta del av smarta hårhemligheter från proffsen.

Bakom kulisserna på modevisningar fins ingen onödig tid att spilla, allt måste fungera perfekt i minsta detalj. Tre snabba och enkla hårhemligheter från proffsen kommer här.

- För att få vårens heta surf-rufsiga frisyr, låt kammen och borsten vila och jobba istället med fingrarna som enda stylingredskap. Looken blir naturlig och skapar ett mjukt och inbjudande "rör vid mig"-hår.

- Ett klassiskt och väl beprövat knep hos hårstylister är tricket med hushållspappret. Undvik att få fula märken av hårspännen och klämmor genom att vika hushållspapper eller en bit tyg mellan håret och klämman.

- Hår som stylas ofta behöver regelbunden vård och omsorg. Ge ditt hår en riktig dunderkur genom att applicera en inpackning på morgonen i noga handdukstorkat, nästan halvtorrt hår. Kamma igenom håret med en bredtandad kam och samla det i en knut i nacken. Klart för dagen! Du får en snygg wetlookfrisyr och inpackningen fungerar likt en gel som håller håret på plats. Ditt hår drar näring av inpackningen hela dagen och på kvällen sköljer du ur.