Sminkinspiration och skönhetsmåsten med Mogi

Några av Mogis favoritprodukter.
1 av 3
Några av Mogis favoritprodukter. - Foto: Malin "Mogi" Richardson
Nytvättat hår är ett måste för Mogi.
2 av 3
Nytvättat hår är ett måste för Mogi. - Foto: Malin "Mogi" Richardson
Malin "Mogi" Richardson avslöjar sina smink- och hårfavoriter.
3 av 3
Malin "Mogi" Richardson avslöjar sina smink- och hårfavoriter. - Foto: Faksimil från Mogis blogg
Dela på Pinterest
Sveriges "pördigaste" bloggerska, vad finns i hennes neccessär? Mogi berättar om sina hår- och beautyfavoriter.

Nyheter24:s Maria Rogersdotter fortsätter att snacka skönhet med Sveriges hetaste bloggare. Den här veckan berättar Malin "Mogi" Richardson om sminkinspiration och sina favoritprodukter.

Malin, berätta hur du fixar ditt fantastiskt fina hår inför en partykväll?

- Jag tvättar med shampoo och balsam från Kerastasé, den uppbyggande serien med gröna förpackningar. Innan jag fönar så sätter jag i värmeskydd från Redken. Sedan lockar jag hela håret med med OBH Nordicas Björn Axén tool nr 38. Efter det sprayar jag så att håret håller sig på plats, brukar oftast även borsta ut lockarna lite så att de blir sådär härligt utdragna. Sedan är jag nöjd!

Hur räddar man en dålig hårdag?

- Haha, genom att skippa att snooza och istället gå upp en kvart tidigare och tvätta det! Skämt åsido men för mig är fett hår en mardröm, mitt hår blir fett väldigt lätt och jag gör det värre genom att tvätta det varje dag...men jag är beroende av att ha konstant nytvättat hår. Men ett torrshampoo borde väl alla ha. Inte för att jag själv har ett, jag håller mig som sagt till hederligt vatten, shampoo och balsam.

Vilken sminktrend kommer du att satsa på i vår?

- Jag har aldrig gått efter någon sminktrend, om jag hittat en sminkning som funkar så kör jag på den år ut och år in. Lite tråkigt kanske men jag har mina favoriter när det kommer till allt! Jag ska dock börja kika lite mer på sminktrender, tycker alltid att catwalkmodellerna passar i alla olika sminkningar men det känns omöjligt att få till exakt deras makeup! Haha om man ändå hade tillgång till en makeupartist på daglig basis, det vore något.

Vem eller vad inspirerar dig till hur du sminkar dig?

- Lauren Conrad, hon sminkar sig alltid så fräscht så man knappt ser att hon är sminkad fast hon är det. Whitney Port är en annan tjej som sminkar sig perfekt. Sen så inspireras jag av hur modellerna sminkas hos de stora modehusen, det är sådana fantastiska sminkningar även om man inte riktigt kan uppnå samma resultat själv.

Om du bara fick använda tre skönhetsprodukter i resten av ditt liv, vilka skulle du då välja?

- Concealer så man kan dölja det man vill, det kommer man långt med! Rouge - fräschar upp vilket blekt och glåmigt ansikte som helst. Och till sist mascara, en öppen blick skapar ett sådant grymt lyft för hela så det är nästan bara mascara man behöver! Men som sagt concealer och rouge skadar ju inte, hehe.

Läs Mogis blogg här!