Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Olivia Palermos sköna budgetfavoriter

1 av 8

Budgetfavoriten som alltid finns i Olivias väska, babypuder från Johnson´s.

2 av 8

Olivia Palermo tipsar om sina skönhetsfavoriter.

3 av 8

Olivia gillar en klassisk stil när det kommer till hår och makeup.

4 av 8

Sin strålande hy fixar hon med hjälp av YSL Perfect Touch Foundation.

5 av 8

Olivia Palermo.

6 av 8

Essie nagellack i färgen Lollipop, 129 kronor.

7 av 8

YSL Perfect Touch Foundation, 380 kronor.

8 av 8

Nagellacket skymtar.

Dela på Pinterest
Hur fixar Olivia Palermo sin fräscha look? Läs hennes tips på sina bästa skönhetsprodukter här. Det bästa av allt, de är riktiga budgetfynd!

Populära The City-stjärnan Olivia Palermo förespråkar en klassisk look och hennes makeupstil är tidlöst vacker. Här avslöjar hon sina tre storfavoriter när det kommer till skönhetsprodukter.

Babypuder JOHNSON’S Baby Powder, cirka 39 kronor.

- Mitt absolut bästa skönhetstips. Jag har alltid en burk babypuder i väskan, det är perfekt när jag snabbt vill fräscha upp mitt hår eller min hud. Babypuder har en finare konstistens än vanligt kroppspuder och dessutom har det en neutral, diskret god doft.

Foundation YSL Perfect Touch Foundation, 380 kronor.

- En specifik foundation som har en ständig plats i min neccessär. Jag har provat olika varianter men jag går alltid tillbaka till just denna. Den inbyggda penseln gör att det går snabbt och enkelt att applicera.

Nagellack Essie i färgen Lollipop, 129 kronor.

- Jag tar mig alltid tid att göra en ordentlig, fräsch manikyr. Rött är klassiskt och passar till allt, det är min favorit. De gånger jag känner för att vara lite mer vågad så är det svart nagellack som gäller, jag använder inga andra färger.

Källa: Elle UK