Get the look: Nikki Reed

1 av 7
Mittbena och lösa lockar i håret inspirerar till en skön bohemchic look. - Foto: All Over Press
2 av 7
En slarvig håruppsättning gör sig fint mot gyllenbrun hy. - Foto: All Over Press
3 av 7
Snygg i den lilla svarta. - Foto: All Over Press
4 av 7
Fin fläta i luggen. - Foto: All Over Press
5 av 7
...precis som hon gör mot proffsfotograferna på röda mattan. - Foto: All Over Press
6 av 7
Nikki ler glatt mot paparazzifotograferna både privat... - Foto: All Over Press
7 av 7
Maxade ögonbryn, maxade fransar - yes! - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Modette.se kastar beundrande blickar och inspireras av Nikki Reed.

Med ett utseende som påminner oss om en magiskt snygg blandning av Eva Mendes och en ung Brooke Shields - Twilight/Eclipsestjärnan Nikki Reed är utan tvekan en av våra absoluta favorittjejer.

Nikki Reeds mest kända skönhetssignum:

- Ögonbrynen. Nikki vet att ett par markerade ögonbryn ramar in ansiktet och skapar karaktär. Låt dina ögonbryn växa i sin naturliga form och plocka endast bort småstrån från undersidan av brynet. Plocka aldrig från ovansidan. Markera dina bryn genom att försiktigt fylla i dem med en penna eller ögonbrynsskugga. Med ett par välmarkerade bryn behöver du inte så mycket makeup i övrigt.

- Ögonfransarna. Ögonfransar á la Nikki ska vara långa, täta och mörka. Jobba med en mascara som ger både volym och längd eller blanda två olika för bästa resultat. Prova ögonfransförlängning för mesta möjliga wow-effekt, en sådan behandling utförs på salong och kostar runt 1 200 kronor. Automatisk flirt-garanti medföljer!

- Ett strålande leende! Nikkis allra bästa skönhetstips. Det går nästan inte att hitta en bild på Nikki där hon inte ler, oavsett om det är paparazziplåtat eller på röda mattan. När du ler på bild ser du automatiskt piggare och fräschare ut.