Whitney Ports hårhemligheter

Whitney Port berättar om sin signaturfrisyr och om varför hon alltid låter sitt hår självtorka.
Whitney Port berättar om sin signaturfrisyr och om varför hon alltid låter sitt hår självtorka. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Hon har håret många av oss bara drömmer om, den där Whitney Port. Hur bär hon sig åt egentligen? Modette.se har snokat rätt på stjärnans hemliga hårtips.

Med en fräsch rågblond nyans och inte en kluven topp så långt ögat kan nå är The City-stjärnan och designer Whitney Ports hår en önskedröm för många.

Om hennes populära signaturfrisyr

Hennes signaturfrisyr med utsläppta längder, mittbena och luggen tvinnad bakåt fäst med spännen på varsin sida inspirerar och låter sig kopieras av tusentals tjejer.

"Jag tycker ofta att mitt hår känns svårstylat och ser lite konstigt ut framme vid luggen. Eftersom luggen är det första man ser så tycker jag om att göra något med den. Att snurra och knipsa fast två slingor går snabbt och ger genast känslan av mer frisyr", berättar Whitney i amerikanska Cosmopolitan.

Whitneys bästa hårtips

Whitney tvättar sitt hår på kvällen och låter det alltid självtorka. För att skapa de där eftertraktade vågorna använder hon faktiskt inte lock- eller plattång som man kan tro. Hon snurrar istället upp håret i en låg knut i nacken som hon låter sitta i över natten medan hon sover. På morgonen släpper hon ut det, kramar i ett skyddande serum i längderna och sedan får stråna vara.

"Mitt absolut bästa hårtips är att låta håret självtorka. Sträva efter att hålla dina hårrutiner så naturliga som möjligt! När du låter håret självtorka blir det dessutom att dofta väldigt gott och länge från schampoot, om du använder hårfön så försvinner mycket av den fräscha doften", tipsar hon.

Källa: Cosmopolitan US