Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bildextra: Höstens trendhår

1 av 8

Hög svansföring hos Louis Vuitton, höst/vinter 2010.

2 av 8

Kamma ned småhår med hjälp av hårspray och en tandborste.

3 av 8

Elle McPherson är fräsch i den trendiga tofsen.

4 av 8

Göm snodden genom att linda en hårslinga runt fästet.

5 av 8

Elegant 70-talskänsla med voluminösa längder.

6 av 8

Välfönad volym hos Chloé höst/vinter 2010.

7 av 8

Medvetet rufshår hos Marc Jacobs, höst/vinter 2010.

8 av 8

Fixa stilen med mattande hårpuder och saltvattenspray.

Dela på Pinterest
Modette.se guidar dig till höstens allra hetaste frisyrer.

Polerad hästsvans

Den klassiska hästsvansen är en av säsongens mest snabbfixade och snygga frisyrer. Du kan placera tofsen högt, lågt eller på sidan så länge du håller håret på huvudet stramt och glansigt. Spraya hårspray på en tandborste och svep över hjässan för att tämja småstrån som sticker upp.

För en extra glamourös look som hos Louis Vuitton höst/vinter 2010 gömmer du snodden genom att dra loss en hårslinga som du virar runt tofsfästet och låser fast med en hårnål.

Välfönad volym

Den glamourösa 70-tals looken med mittbena, perfekt fönade längder och mycket volym fixas bäst med hjälp av en rundborste, tuperingskam, värmeskyddande spray och hårfön. Chloé höst/vinter 2010 visar vägen, känslan är mjuk och feminin. Applicera ett vårdande serum i topparna för att hålla dem återfuktade och vippiga.

Medvetet rufs

Som en skön kontrast till blanka längder och strama uppsättningar regerar även det nonchalant medvetna rufshåret i höst, som hos bland annat Marc Jacobs höst/vinter 2010.

Applicera saltvattenspray i nytvättat, fuktigt hår och föna det torrt med huvudet upp och ned. Gnugga in ett volymgivande hårpuder närmast rötterna och borsta sedan igenom håret. Avsluta med en lätt pust av fixerande hårspray.