Helgens hetaste look

Mandy Moore med den höga ballerinaknuten. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Varje vecka väljer Modettes skönhetsredaktör Maria Rogersdotter ut helgens snyggaste look och berättar hur du skapar stilen.

Outfiten är fixad men saknar du inspiration hur du ska styla hår och make? Bara lugn! Modettes skönhetsredaktör Maria Rogersdotter berättar hur du fixar helgens hetaste stil.

Nåla upp håret i en hög, lös ballerinaknut och låt ansiktet stråla. Mandy Moore visar stilen och såhär gör du den till din egen!

Hår: Tricket som gör den höga ballerinaknuten perfekt är en bra tuperingskam, hårspray och ett gäng hårnålar. Börja med att dela upp håret i passéer och tupera hela håret slinga för slinga. Pudra i ett volymgivande stylingpuder och massera in med lätta rörelser. Borsta igenom håret ordentligt och borsta bakåt, uppåt, med fäste mitt på hjässan. Snurra upp håret till en hög, bullig knut och fäst med hårnålar. Rufsa om lätt i hårbotten med fingertopparna så att några småslingor faller fram runt huvudet. Avsluta med en fixerande hårspray.

Make up: Mandy låter bronzingpudret vila i necessäaren och satsar på en vackert vinterblek hudton. Applicera en täckande foundation över hela ansiktet med hjälp av fingertopparna, följ upp med concealer för att täcka eventuella blemmor och finnar. Fixa pigga, fräscha kinder med hjälp av ett krispigt rosa rouge.

Applicera en mörkbrun ögonskugga på ögonlocket samt längs med ögats nedre ytterkant. Måla en äggskalsfärgad kajalpenna på ögats innerkant, det öppnar upp blicken. Borsta två lager svart mascara på överfransarna. Var noga med att låta mascaran torka på fransarna mellan appliceringarna.

Toppa makeupen genom att smörja in läpparna med ett ljusrosa skimrande läppbalsam.