Bli vardagssnygg snabbt och enkelt

1 av 5
Håret på utväxt, vem bryr sig! Rachel Bilson strålar som en sol. - Foto: All Over Press
2 av 5
Sienna Miller tar till solbrille-tricket. - Foto: All Over Press
3 av 5
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw med hög, fin hårknut. - Foto: All Over Press
4 av 5
Karolina Kurkova skapar en pigg och fräsch blick genom att böja ögonfransarna. - Foto: All Over Press
5 av 5
Rött läppstift gör att Anne Hathaway ser piffig ut, inget annat smink behövs. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Säg hej då till dåliga hårdagar och oglammiga, trötta timmar på jobbet. Här är de bästa skönhetstipsen som gör dig vardagssnygg på sekunden!

Du behöver knappast lägga en partysminkning eller greppa locktången för att se fräsch och snygg ut till vardags. Spara både tid och energi framför spegeln med smarta, snabba skönhetstips. 

1. Böj ögonfransarna. Få saker i skönhetsvärlden går så snabbt och ger samtidigt så stor och förskönande effekt som ett böj med ögonfranstången. Obs! Om du använder mascara, kom ihåg att alltid böja fransarna innan du applicerar den.

2. Låt otvättat hår ge stadga till uppsättning. Okej, du orkade inte tvätta håret imorse...och inte igår heller. Bra! Du har då en perfekt utgångspunkt för en snygg och hållbar håruppsättning. Lite halvsmutsigt hår är faktiskt mer lätthanterligt än ett helt nytvättat som har en tendens att vara halt med flygande småstrån. Inspireras av Sarah Jessica Parker som allas vår älskade Carrie Bradshaw och hennes strama, höga ballerinaknut.

3. Förvandla din utväxt till en frisyr. Håret på utväxt ska inte stoppa dig från att känna dig snygg, tänk nytt och förvandla utväxten till en trendig frisyr istället! Söta Rachel Bilson visar stilen.

4. Våga röda läppar. Ett par välmålade, markerade röda läppar signalerar självförtroende och ger intryck av att du faktiskt tillbringat en omsorgsfull stund framför spegeln. Oavsett om du är helt osminkad i övrigt.

5. Agera filmstjärna i mörka solglasögon. Om varken uppiggande ögondroppar eller kalla gurkskivor på ögonlocken hjälper kan du alltid lita på de stora mörka solglasögonen. De gömmer en trött blick och ger dig filmstjärnestatus på nolltid. Toppa looken med ett leende!