Sno looken av Georgia May Jagger

1 av 8
Georgia May Jagger, vår tids Brigitte Bardot. - Foto: All Over Press
2 av 8
Den där plutmunnen vi älskar. - Foto: All Over Press
3 av 8
Georgia May Jagger. - Foto: All Over Press
4 av 8
Georgia May Jagger. - Foto: All Over Press
5 av 8
Sexig i röda läppar... - Foto: All Over Press
6 av 8
Georgia May Jagger. - Foto: All Over Press
7 av 8
...och maxade ögonfransar. - Foto: All Over Press
8 av 8
Georgia May Jagger. - Foto: All Over Press
Dela på Pinterest
Med sitt blonda hårsvall, plutiga mun och flirtiga blick är Georgia May Jagger vår tids stilikon i klass med 60-talets Brigitte Bardot. Sno skönhetsknepen!

Blott 18 år gammal med ett underskönt yttre och föräldrar vid namn Mick Jagger och Jerry Hall är hon kändisvärldens nya älskling. Det klart att vi gillar Georgia May Jagger! Georgia har en klassiskt bohemchic stil med en förtjusande twist av "bad girl".

Inspireras av hennes främsta skönhetssignum:

- Det stora håret. Fuska fram drömsvallet med volymgivande produkter och redskap. Hårmousse, stylingpuder, värmespolar och tuperingskam gör jobbet.

- Den släta huden. Georgia är noga med att använda rätt produkter för sin hudtyp. Ta hand om din hy, kom ihåg att tvätta bort sminket på kvällen när du lägger dig och lägg regelbundna ansiktsmasker som vårdar och återfuktar huden.

- Den plutiga munnen. Hjälp naturen på traven med ett läppglans med plumpingeffekt. Använd läppenna och måla försiktigt, försiktigt en halv millimeter utanför din riktiga läppkontur och dutta på en ljus hightlighter på mitten av både över- och underläpp.

- Feta fransar. En flirtig blick kräver maxade ögonfransar. Prova att använda dig av två olika mascaror när du sminkar dina ögon, en volymmascara för fyllighet och en mascara som boostar längden på dina fransar. Kombinationen kommer att ge överraskande resultat!