Linda Hallberg: "Sträck på dig och le"

Favoritparfymen?
1 av 2
Favoritparfymen? - Foto: Foto: Karin Bylund
"Jag varierar otroligt mycket när jag sminkar mig.
2 av 2
"Jag varierar otroligt mycket när jag sminkar mig. - Foto: Foto: Karin Bylund
Dela på Pinterest
Vilka favoritprodukter gömmer sig i skönhetsexpertens Linda Hallbergs neccessär, och hur ser hennes dagliga sminkrutin ut?

Vilka är dina tre favoritprodukter i badrumsskåpet?
- Det är L'Oréals sminkborttagning för vattenfast smink samt Enhus organiska rengöring och deras ansiktsvatten. Min hud mår som allra bäst av de produkterna.

Hur ser din dagliga sminkrutin ut?
- Jag kör min dagliga rengöring och smörjer in. Det är väl egentligen det enda som går på rutin, jag varierar otroligt mycket när jag sminkar mig. Basen är dock nästan alltid densamma med concealer, foundation och puder.

- Ögonbrynen är också viktiga och de fyller jag alltid i ungefär samma form. Sedan jag blivit rödhårig har jag inte riktigt hittat någon klockren brynfärg. Jag letar fortfarande runt lite, testar nya skuggor och pennor.

Vilken parfym använder du?
- Flowerbomb Extreme från Viktor & Rolf. Jag kan tycka att många parfymer doftar gott och kan använda nån annan parfym lite då och då, men går alltid tillbaka till min Flowerbomb!

Vilket är ditt bästa skönhetstips?
- Satsa på en bra grund med rengöring och bas, och klassikern att sträcka på sig och le funkar alltid! Utstrålar du lycka och säkerhet så både känner du dig och blir snyggare.

Hur kommer du att styla håret i vår?
- Jag kommer nog köra på lite 70-tal med halvvågigt, utsläppt hår. Kanske med lite flätor och grejer. Någon favoritfrisyr har jag nog inte, det beror helt på tillfället.

Här hittar du Lindas blogg.