Fixa en ny frisyr varje dag

Tisdag, mjukt utborstade vågor.
1 av 7
Tisdag, mjukt utborstade vågor. - Foto: Scanpix
Fredag, nåla upp längderna till en page.
2 av 7
Fredag, nåla upp längderna till en page. - Foto: Scanpix
Torsdag, sidoknut placerad lågt i nacken.
3 av 7
Torsdag, sidoknut placerad lågt i nacken. - Foto: Scanpix
Måndag, definerade lockar.
4 av 7
Måndag, definerade lockar. - Foto: Scanpix
Lördag, glansigt glamoursvall.
5 av 7
Lördag, glansigt glamoursvall. - Foto: Scanpix
Söndag, söt i uppsatt lugg.
6 av 7
Söndag, söt i uppsatt lugg. - Foto: Scanpix
Onsdag, högt uppsatt knut.
7 av 7
Onsdag, högt uppsatt knut. - Foto: Scanpix
Dela på Pinterest
Sju dagar, sju olika frisyrer. Lauren Conrad visar hur du varierar ditt hår alla dagar i veckan.

En dålig hårdag? Inte då! Inspireras av Lauren Conrad som prickar in olika frisyrer under veckans alla dagar. Modette.se lovar att det är enklare än vad du tror att variera din stil.

Måndag: Mittbena med definerade hippielockar. Krama i en volymgivande mousse för att få stadga i längderna och spraya för att hålla lockarna på plats hela dagen.

Tisdag: Mjukt utborstade vågor. Passar perfekt från dagen innan, bara att borsta ut gårdagens lockar. Spraya en saltvattenspray i rötterna för att få volym och borsta igenom längderna med en bred paddelborste.

Onsdag: Högt uppsatt knut. Fira lill-lördag med en festfin frisyr mitt i veckan. En stram, stor knut mitt på hjässan ger ett lyxigt intryck och du kan gå direkt från kontoret till afterworken.

Torsdag: Lågt placerad sidoknut. Samla allt hår i en tofs lågt placerad på ena sidan av nacken och snurra ihop det till en puffig boll. Dekorera gärna med ett hårsmycke.

Fredag: Uppnålad page. Testa en ny längd på håret utan att plocka fram saxen. Applicera en volymgivande produkt som gör håret lätt och luftigt, böj in topparna och fäst upp längderna slinga för slinga med hårnålar.

Lördag: Glansigt glamoursvall. Bli 100% partysnygg med superskimrande, lagda lockar. Använd dig av värmespolar för bästa resultat och var generös med glanssprayen.

Söndag: Tvinnad, uppsatt lugg är avslappnat och fint för en ledig söndagspromenad eller brunch på stan. Kamma håret i mittbena och ta två tunna slingor som du tvinnar uppåt, bakåt och fäster med hårspännen.