Fräsch hud med SkinSpa från Braun

- Foto: Foto: P&G/Braun FHR 2013
Dela på Pinterest
Nyhet. Hårborttagning och exfoliering i ett, med Brauns nya epilator.

I februari lanserar Braun sin nya hemma-behandling med salongsresultat. Silk-épil-7 SkinSpa är epilatorn som kombinerar hårborttagning och exfoliering i en maskin. Effekten av en behandling varar upp till fyra veckor.

– Exfoliering är ett av de viktigaste stegen i din skönhetsrutin. Det tar bort torr, död hud och stimulerar förnyelse av dess lägre skikt för att avslöja en fräschare, slätare och jämnare hudyta som är mer mottaglig för kroppens fukt. Dessutom hjälper regelbunden exfoliering också till att förhindra inåtväxta hårstrån. Tillsammans med epilering, som avlägsnar hårstrån från roten, är Braun Silk-épil 7 SkinSpa effektiv och samtidigt skonsam vilket resulterar i en frisk och mer ungdomlig hy, säger hudläkare Dr Benedetta Brazzini.

Exfolieringseffekten är fyra gånger bättre än traditionell peeling med skrubbhandskar eller peelingkrämer. Det går också bra att kombinera Braun Silk-épil 7 med din vanliga peeling- eller duschcreme för ännu bättre effekt.

– Exfoliering är en gammal och beprövad metod för att få fräschare hy och något som jag tror att de flesta av oss har provat någon gång. Nya SkinSpa tar den traditionella hemmabehandlingen upp till en professionell nivå och kan nu möjliggöra salongsresultat enkelt i det egna hemmet. Jag tror att det är många som väntat på just en sådan här helhetslösning och en produkt som verkligen fungerar även för dem som tidigare kanske haft besvär med inåtväxta hårstrån och inte kunnat njuta av fördelarna och det långvariga resultatet som epilering ger, säger Hanna Jonasson Drotz, PR Manager Braun Beauty i Norden. 

SkinSpa finns att köpa från och med den 1 februari och rekommenderat pris är 1799 kr.