Volym som håller med Rahuas fiber-hårspray

Rahuas volymspray fixar volymen som håller!
Rahuas volymspray fixar volymen som håller! - Foto: rahua.com
Dela på Pinterest
Letar du efter en produkt som verkligen ger volym till ditt hår? Rahuas spray innehåller fibrer som bygger upp volymen i ditt hår, och det håller så länge du fortsätter använda den.

I förra veckan skrev vi om deras schampoo och balsam, nu vill vi slå ett slag för Rahuas volymhårspray. Det är en spray som inte fungerar likadant som andra. Denna produkt ska, genom regelbunden användning, bygga upp håret och ge det hållbar volym. 

Sprayen innehåller fibrer som sluter sig runt hårstrået och ger volym. Ju längre du använder sprayen, desto fylligare blir dit hår. Du uppnår full effekt efter 2 veckors användande och effekten håller så länge du fortsätter använda sprayen. 

Precis som i deras andra produkter innehåller sprayen Rahua-oljan. Rahua, som uttalas ra-wa, är en olja som utvinns från Ungurahua trädets rötter. Det är något som amazonkvinnorna från Quechua-Shuar-stammarna har gjort i flera århundraden. På 90-talet delade kvinnorna med sig av hemligheten till världskända New York stylisten Fabian Lliguin som sedan förde det vidare till sina kunder. 

Alla Rauas produkter är 100% naturliga och och veganska och därav uteslutande fria från syntetiska ämnen, parabener och sulfater. Den innehåller även eukalyptus lavendel som är lugnande för sinnet. 

I videon får vi se hur stammarna i Amazonas hämtar Rahau-nöten och framställer oljan som gör under för håret.