7 superenkla knep för att se flawless ut utan smink

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash - Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Här är bästa – och enklaste – knepen för dig som vill se pigg och fräsch ut, utan att använda smink!

1. Träna på morgonen

Det kan kännas fel att gå upp en timme tidigare än vanligt för att se pigg och fräsch ut, men det hjälper faktiskt. Träning på morgon väcker hela kroppen efter nattens vila och får dig att se pigg och fräsch ut. Dessutom får det igång din blodcirkulation, vilket ger härligt rosiga kinder.

2. Satsa på färg

Svarta kläder kommer varken göra dig piggare eller få dig att se särskilt mycket piggare ut. Risken är tvärtom att de ger mörka skuggor till ditt ansikte. Välj istället färger som piggar upp både ditt humör och dina ansiktstoner. Om du har en kall hudton får färger som blå, rosa, lila, eller blågrön ditt ansikte att lysa. Om du har en varm hudton gör gula, orangea, bruna och benvita toner underverk.

3. Gå loss i smycken!

Detaljer gör allt! Så maxa med smycken och accessoarer. Det kommer ge ett fantastiskt helhetsintryck! Välj ett par örhängen med stenar i färger som mintgrön, smaragd eller turkos. Det reflekterar en härliga ton till ditt ansikte och framhäver dina ögon. Så bra knep när du inte orkar sminka dig!

Läs även 9 saker att äta för längre och tjockare hår

4. Tvätta ansiktet med kallt vatten

Att ge ansiktet en chock med kallt vatten på morgonen är bästa botemedlet för trötta ögon! Avsluta duschen med 10 sekunders kallvatten. Det kommer inte bara få dig att se piggare ut, det kommer också ge ditt hår extra glans.

5. Drick mycket vatten!

Kickstarta dagen med att dricka mycket vatten och håll sedan i det under hela dagen. Vatten återfuktar kroppen, vilket gör att vi känner oss piggare och ser fräschare ut.

6. Ät citrusfrukter

Apelsiner, citroner och grapefrukt är laddade med massa härlig C-vitamin, som ger dig energi och får dig att se pigg ut. Så se till att lägga till citrusfrukter till din frukost och ha med dig en apelsin till jobbet att äta till eftermiddagsfikat.

7. Le!

Glada personer både ser härliga ut och får andra personer att bli glada. Le och skratta så mycket du bara kan. Då kommer det inte spela något roll vad du har på dig eller hur mycket C-vitamin du har fått i dig under dagen. Du kommer garanterat se fantastisk ut!

Gilla Modette på Facebook!