Så döljer du din utväxt – utan att behöva färga håret

Bild: Unsplash - Foto: Bild: Unsplash
Dela på Pinterest
Att färga håret varje månad mår varken plånboken eller håret bra av. Satsa istället på produkter som täcker utväxten mellan frisörbesöken.

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

1. Måla bort utväxten

Med Colour Wow:s palett kan du enkelt pensla bort utväxten. Mineralpudret täcker utväxten och gråa hår tillfälligt och gör inte att håret blir fett och stripigt. Perfekt om du behöver en snabb touch up på morgonen!


2. Spraya över den

Torrschampo är superbra för färgat hår. Dels så slipper du tvätta håret lika ofta och sliter därmed inte på färgen och dels så kan du täcka utväxten enkelt genom att använda dig av ett färgat torrschampo. Detta från Bassiste kan du fynda här!



3. Hårmask med färg

Slå två flugor i en smäll och vårda håret samtidigt som du fräschar upp utväxten. Använd en inpackning som denna från Revlon med färgpigment. Det kommer göra att du suddar ut kanten på utväxten tills det är dags att färga det.



4. Skapa volym

Investera i en bra mousse och föna håret för att skapa volym! Det gör att man inte tänker lika mycket på hårbotten och det ser mer naturligt ut att rötterna är mörkare. Denna mousse från Lernberger Stafsing verkar vid rötterna och får din volym att hålla hela dagen!



5. Fläta bort utväxten

Flätor är inte bara en supersnygg frisyr, utan det funkar även som ett knep att dölja utväxten med! Om du har en längre utväxt kan du göra två inbakade flätor som döljer de markanta ränderna. Satsa på tofsar som är skonsamma för håret, det har garanterat redan slitits efter alla gånger du färgat det. Denna tofs från Blax hittar du till bäst pris här!


Gilla Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.