Så får du håret att växa fortare – knepen som ger dig långt hår

Så får du håret att växa fortare. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Drömmer du om att få långt hår fort? Då måste du läsa de här knepen som får håret att växa snabbare.

Använd ett vårdande serum som håller håret friskt

Detta serum från Lee Stafford är en behandling som du sprayar i hårbotten efter att du duschat. Produkten aktiverar hårbotten, ger volym och stärker håret. Här hittar du det till bäst pris!


Använd en spray som aktiverar hårsäckarna i hårbotten

Denna spray från Schwarzkopf är framtagen för att aktivera hårrötterna och stimulera celldelningen och produktionen av håret från rötterna. Efter 6 veckors behandling ska du få både en tjockare och tätare hårväxt. Sprayen minskar håravfall vilket gör att håret känns tjockare omedelbart.


Här hittar du Schwarzkopf Bonacure Hair Activator

Schampo och balsam som boostar hårväxten 

Detta hårkit från Nioxin är framtaget för att minska håravfall och öka produktionen av hårstrån. Kitet finns för olika typer av hår beroende på om det är färgat, långt eller kort. Det innehåller schampo, balsam och en spray som stimulerar hårbotten. Välj det kit som passar just din hårtyp och använd det varje gång du duschar. Hitta bästa pris på Nioxins hårkit här!

Hårtabletter som får håret att växa snabbare

Du kan aldrig få i dig för mycket näring och vitaminer. Se till att få i dig alla vitaminer och ämnen som din kropp behöver för att håret ska växa. Dessa tabletter från Hårkontroll ska bidra till långt och vackert hår inifrån.

Tabletterna från Hårkontroll finns att köpa från 221 kronor

Dessa kapslar från Silicea vårdar inte bara ditt hår utan det gör även underverk för din hy och dina naglar. En kapsel om dagen räcker för att boosta din kropp med ämnen som får ditt hår att växa sig långt. Du hittar dem till billigast pris här!

Jämför pris på Hübner Original Silicea 60 Kapslar

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.