5 täckande foundations du bara måste testa – bäst i butik just nu

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash - Foto: Bild: Unsplash
Dela på Pinterest
Att hitta en täckande foundation som dessutom ser naturlig ut är inte helt lätt. Därför har vi samlat våra favoriter här!

Denna foundation från Make up forever har bevisats täcka allt från finnar till rosasia. Med andra ord perfekt för dig som vill ha en foundation som verkligen täcker utan att lägga sig som en kaka på huden. Du fyndar den till bäst pris här!

Denna foundation från Maybelline ger ett täckande resultat utan att täppa till porerna. Den innehåller även SPF 20 och ger näring till huden medan du använder den. Här kan du köpa den till bäst pris!

NYX hög-pigmenterade foundation ger dig strålande lyster samtidigt som den täcker missfärgningar och jämnar ut din hy. Applicera den med en fuktig makeup-svamp för bästa resultat.

Lumenes foundation Matt Control är perfekt för dig med fet och oljig hy. Den är fri från olja och täcker och mattar ner glansiga punkter i ansiktet. Här kan du fynda den!

Om du vill täcka allt från rodnad till ringar under ögonen så är denna foundation från Milani perfekt. Det är nämligen en concealer och en foundation i ett. Här kan du hitta den billigt!

Läs mer: Så motverkar du torra och fnasiga läppar i höst – bästa produkterna för mjuka läppar


Gilla Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.