5 prisvärda Contour Kit – bästa i butik just nu

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Contouring är en av de hetaste makeuptrenderna för tillfället. Därför har vi plockat ut fem av våra contouringfavoriter.

Countouring har har verkligen tagit alla sminkfantaster med storm. Genom att använda olika färgnyanser på puder kan du skugga områden som du vill förminska eller fördjupa för att framhäva ansiktsdragen. Här kommer fem tips på contouring produkter som är värda att investera i:


1. Här är den, den hypade kontur-paletten från Anastasia Beverly Hills. Kittet innehåller sex nyanser som hjälper till att skulptera, definiera och highlighta ögon, näsa, kindben och käke för att framhäva dina bästa ansiktsdrag. Vi kan verkligen förstå varför den här paletten är en storfavorit hos många!


Hitta bästa pris på Anastasia Beverly Hills

2. Nyx Highlight & Contour Pro Palette är ett riktigt bra budgetalternativ. Kittet innehåller åtta olika nyanser som gör det lätt att framhäva de ansiktsdrag du föredrar att förstärka. Pudernyanserna är enkla att blanda ut för att skapa ett naturligt snyggt resultat. HÄR hittar du paletten till bästa pris!


Jämför priser på Lyx Highlight & Contour Pro Palette


3. Denna contouring och highlighter-paletten från Makeup Revolution innehåller åtta snygga nyanser som är lätta att blanda och jämna ut för att få ett så snyggt och naturligt resultat som möjligt. Detta kit passar perfekt för alla som är nyfikna att prova på contouring då det har ett riktigt bra pris!


Makeup Revolution finns att fynda från 99 kronor

4. GloMinerals Contour Kit är ett lyxigt kit som innehåller fyra färger varav två är till för att highlighta och två för contouring. Contour-kittets fyra nyanser ska göra det enkelt att framhäva och markera vackra ansiktsdrag.

Jämför priser på GloMinerals Contour Kit

5. Viva La Diva Contour Kit är ett bra alternativ om du inte vill lägga ut så mycket pengar. Paletten innehåller väl pigmenterande färgnyanser som är lätta att jobba med för att framhäva och definiera dina bästa ansiktsdrag.


Viva La Diva finns från 249 kronor
Bildkälla: Bybrookelle

Gilla Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.