Rebecca Stellas produkt ska ge dig större läppar på 2 minuter – vi testar om den fungerar

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Rebecca Stellas produkt "Lipple" ska ge dig större läppar på nolltid. Här visar vi före- och efterbilder.

Modette har tidigare skrivit om den nya produkten "Lipple" som frontas av Rebecca Stella. Det är en produkt som ska, enligt hemsidan, ge dig fylliga, naturliga läppar utan fillers eller andra ingrepp.

Jag valde att testa produkten för att se om den verkligen fungerade – och resultatet är verkligen.... helt galet.

Det är alltså en läppformad produkt som du suger fast på läpparna. Efter bara några sekunder ska den ge dig större läppar.

Enligt hemsidan ska man gå efter en tio dagars "uppstartningsperiod" – så jag testade!

Let's go, vi börjar på dag 1. Jag som testade detta har helt vanliga, mellanstora, läppar. Första gången använde jag den bara i trettio sekunder – ENDAST. Det gav ett helt otroligt resultat. Fick mig en ganska fet chock när jag tog av mig den. En skräckblandad förtjusning.

Sedan ska man, enligt uppstartningsperioden, vila i 2-3 dagar. Jag vilade en hel helg. Mina läppar blev nämligen blåa efter första användningen. Jag gick runt en hel helg och såg ut som att jag hade sipprat på rödvin. Blåmärken över hela läpparna, med andra ord.

Men jag gav mig inte, jag sög fast Lipple på mina läppar igen och testade – ytterligare en gång. Denna gång en hel minut. Ja, ni ser ju en svag nyans av blå på läpparna till vänster. Men resultatet till höger är ganska bra ändå, eller hur?!

Efter det här spårade mina läppar och blev lila. Det gjorde ont och allting sög. Så mellan bilden till vänster och bilden till höger är det tre dagar. Men ni ser ju skillnaden på storleken, på bilden till höger har jag använt Lipple i två minuter.


Nu är jag alltså inne på sista steget då jag får använda Lipple hur mycket jag vill. Och ni ser ju, det ser ut som att jag har gjort fillers.

Så, hur länge håller det i sig? Är det värt? Gör det ont? Rekommenderar jag den eller inte?

Jag kan säga såhär; Det är inte värt.

Alla läppar reagerar såklart olika på produkten, men mina gjorde både ont och blev blåa – trots att jag var riktigt försiktig. Resultatet lägger sig väldigt snabbt och du kommer förmodligen bli beroende av att hela tiden göra mer. Så, jag kommer nog inte fortsätta använda Lipple i framtiden – men för dig som vill ha lite extra plut under en kort period – perfekt!

För- och efterbilderna talar ändå för sig själv, eller hur?


Läs med om Lipple här!

Gilla Modette på Facebook!