Få lyster och höstglow på tre minuter med Lisas hudvårdsrutin

Dela på Pinterest
Ett snyggt höstglow kräver att du även vårdar hyn på natten. Se vad Modettes redaktör Lisa gör varje kväll för att få lyster.

1. Rengöring
Jag använder mig alltid av två olika rengöringar så jag kan känna mig helt ren efteråt. Först använder jag Urban Gloss "Cool Cleanser" som tar bort sminket och minskar mina pormaskar. Du hittar den här för ca 160 kronor!

2. Rengöring
För att få bort allt smuts från ansiktet så blöter jag en bomullspad med micellärt vatten och stryker över huden. Micellärt vatten har nästan en magnetisk effekt som gör att de sista små partiklarna med orenheter avlägsnas och lämnar din hy ren och redo för serum och nattkräm! Det här vattnet från L'Oréal hittar du för ca 90 kronor här!

3. Serum
Serum är för mig lika viktigt som nattkrämen. Serumet tränger djupare ner i huden än nattkrämen och dessutom så banar den väg för nattkrämen så den lättare kan tas upp av din hy. Jag brukar variera serumet efter behov och mina absoluta favoriter just nu är ett billigare från kronans apotek som du hittar för ca 100 kronor här. Och ett lyxigare från Clarins som du hittar för 800 kronor här.

4. Nattkräm
Återfuktning är a och o, året om! Återfuktning är källan till glow och oavsett om du har fet eller torr hy så ska du aldrig skippa nattkrämen. Återfukta, återfukta, återfukta! Jag använder "24hour Glow" från Urban Gloss och märker skillnad på en gång. Du hittar den här för ca 200 kronor!

PSSST! 
På höstkanten kan det vara bra med en extra fuktbomb. Därför ser jag även till att alltid ha en fuktmask i badrumskåpet som jag kan använda och låta verka under natten. Den här masken från Orgins har räddat mig många gånger! Den blir din för ca 250 kronor här – och räcker hur länge som helst!

Se kvällsrutinen i spelaren ovan!

Mer: 

Så blir du av med dina finnar en gång för alla

Här är det magiska silverschampot alla bloggare använder

Gilla Modette på Facebook!