Hennes geniala hack för att täcka finnar är det bästa vi sett

- Foto: Foto: Desi Perkins/Youtube
Dela på Pinterest
Vaknat upp med en stor blemma som är helt omöjlig att täcka? Aldrig mer efter att du har lärt dig Desis smarta knep!

Desi Perkins. Foto: Desi Perkins/Youtube

Make up artisten Desi Perkins hack för att dölja finnar är verkligen helt genialt. Hon jobbar nämligen inte bara med att täcka färg utan hon visar även upp hur hon gör för att dölja "bumparna" som uppstår vid finnen. Hennes rutin är ganska lång, men helt klart värd att lägga på minnet. 


Innan hon börjar sminka sig använder hon tea tree oil som hon börjar med att dutta på finnarna.


Därefter använder hon en lätt täckande foundation som hon blandar ut med en illuminating creme för att få lite extra glow. 


När hon applicerat ett jämt lager går hon in med lite extra foundation som hon applicerar på finnarna genom att dutta lätt med en beautyblender. 


Därefter går hon in med en concealer som täcker finnarna ordentligt. Hon tipsar även om att alltid blanda ut den ordentligt runt om finnen, så det inte blir en skarp kant av concealern.


Efter att ha blandat ut concealern ordentligt så lägger hon ett puder som ska hålla sminket på plats och ge looken en snygg finish. Sen sätter hon igång med det geniala tricket.


Där finnarna "bumpar ut" lägger hon nämligen en liiiiten lätt prick med ögonskugga och förvandlar finnen till ett födelsemärke. Så genialt?!


Hon sminkar sedan lätt över det med lite puder och resultatet: helt amazing!


Se alla produkter Desi använder och exakt alla steg i hennes rutin här: 

Foto: Desi Perkins

Mer:

Modette testar: peel-off masken som drar bort pormaskarna

Gilla Modette på Facebook!