Geniala tricket som gör att du blir av med missfärgade naglar

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Att ha gula och missfärgade naglar är inget ovanligt och är något som tyvärr är vanligt om du har nagellack varje dag och gillar att ha piffiga händer till vardags. Men, det finns ett hack som gör att missfärgningen försvinner.

Att ha nagellack och piffiga naglar till vardags har tyvärr ett pris - naglarna blir ofta missfärgade eller gula, något som inte är så jätteroligt då du vill gå utan lack och vila dina naglar lite.

Bloggaren Talonted Lex visar ofta upp sina fina naglar i olika färger och nyanser.

Och vi alla kan väl gissa att de kanske inte är lika fina under all färg – men när hon visade upp sina "nakna" naglar blev alla lite chockade.

Brittiska Cosmopolitan har krävt lite i hur hon gör för att få så fina och ljusa naglar, och i sin blogg har hon skrivit att hon använder tandkräm som bleker tänderna. 

"Täck hela din nagel i whitening tandkräm, ha på det i 10 minuter och kör en scrub med en nagelborste. Voilá! En perfekt nagel igen", skriver hon.

Nagelspecialsten Adam Slee säger till Cosmopolitan att flera använder tandkräm för att bleka sina naglar, men han säger också att man borde använda mer naturliga ämnen som citronjuice eller andra produkter som är avsedda för nagelvård.

Mer:

Amelia är beroende av akrylnaglar – så här ser hennes äkta naglar ut under

Gilla Modette på Facebook!