5 fuktkrämer mot torr hy för dig som torkar ut på vintern

Dela på Pinterest
Här är krämerna som motverkar allt vad torr vinterhy heter! Använd morgon och kväll så kommer hudflisor vara ett minne blott.

Cold cream från Weleda är anpassad till väldigt torr och torr hy. Den återfuktar på djupet och bildar en skyddande barriär av fukt som låter huden andas. Den är dessutom ekologisk och för 130 kronor så kan du klicka hem den här!


L'Oréal paris Hydra Genius håller din hy mjuk och återfuktad dag som natt. Den innehåller både aloevera och hylauronsyra som kan binda fukt upp till tusen gånger sin vikt. Applicera den morgon och kväll för en återfuktad hy. Du hittar den här för ca 130 kronor.

Elisabeth Arden eight hour creme har varit en gammal klassiker och storfavorit länge nu. Den innehåller även SPF15 vilket är perfekt då du kan använda den som både dag- och nattkräm. Den är lite dyrare men om du har en slant över så är den värd att testa. Den blir din här för ca 410 kronor.

Moisture surge intense från Qlinique är en storfavorit hos många! Den gelliknande krämen passar perfekt för dig med lite känsligare hud då den är skonsam och kyler ner. Den blir dessutom din för ca 275 kronor om du köper den här!

Intensive moisture day creme från L300 är speciellt anpassad för torr hy. Den är bevisat intensivt återfuktande under 24 timmar och dessutom så är den helt oparfymerad. Hur bra?! Du hittar den här för cirka 100 kronor. 

Mer:

3 återfuktande ansiktsmasker mot torr hy som du kan göra hemma

5 produkter som kommer rädda din vintertorra hy

Gilla Modette på Facebook!