Lindsey Lohan ska släppa eget sminkmärke – men folk är tveksamma

- Foto: Foto: Lindsay Lohan/Instagram
Dela på Pinterest
Mean Girls-stjärnan Lindsey Lohan är tillbaka i rampljuset – men på grund av en helt annan orsak än tidigare. Hon ska nämligen släppa sitt eget sminkmärke "Lohan Beauty"

Att stjärnor släpper sminkkollektioner är inget nytt. Kim Kardashian. Kylie Jenner, Kat von D, Rihanna och massa fler har redan gjort succé – men nu nästa stjärna med nyheten, och alla är i chock.

Mean Girls-stjärnan Lindsey Lohan ska lansera sin egen sminkserie.

Det kommer kallas för "Lohan Beauty" och det verkar som att den kommer innehålla allt från lipgloss till concealer och puder. 

Hon har även hashtaggat "family" och taggat hennes systrar Aliana och Dakota, och även sin mamma, Dina. Så vi kan gissa oss till att hela familjen är involverade.

Men reaktionerna efter att nyheten kom är blandade. Vissa förstår inte varför och andra är mest chockade att hon är tillbaka i rampljuset.

"Men varför? Hon har inte varit relevant på typ 10 år" är en kommentar och "Kan alla kändisar bara sluta göra sminkkollektioner" är en annan, skriver brittiska Cosmopolitan.

Men sedan finns det såklart folk som är peppade och glada, och längtar efter att få testa. Och vi håller med, för ett nytt sminkmärke är alltid roligt att testa, eller hur?

Mer:

Vi har testat vilken foundation som är bäst – här är våra betyg

Gilla Modette på Facebook!