Hemligheten som gör att Youtubers smink ser flawless ut

Amanda Strand, smink, skönhet, Youtube
Amanda Strand berättar om hemligheterna om varför alla Youtube-stjärnor ser så flawless ut när de sminkar sig. - Foto: Foto: Amanda Strand
Dela på Pinterest
Vill du få till din make up precis som youtubestjärnorna? Då kan du få hålla på ett tag, för enligt Youtubeprofilen Amanda Strand är det inte riktigt som det ser ut.

Är du typen som surfar in på Youtube och kollar sminktutorials när du vill få till ditt make up? Och lyckas du alltid bli besviken och tänka "varför ser det inte likadant ut på mig?".

Då kommer du bli både lycklig och lättad av det här.

Youtubern Amanda Strand har hållit på med Youtube i ett år och visar ofta upp videos där hon sminkar sig – och hon ser minst sagt flawless ut.

Bildkälla: Instagram/amandaastrand

Men i en ny video berättar hon hur det egentligen ligger till, och att det gäller de flesta Youtubers som sminkar sig framför kameran.

"När vi sminkar oss framför kameran så här så kan det se ganska flawless ut, och då kanske ni vill göra liknande sminkning hemma men känner 'fan vad kakigt det ser ut'. Grejen är den att det ser kakigt ut på oss också", säger hon.

Amanda berättar att flera Youtubers använder sig av filter för att hyn ska se jämnare ut och att vi inte ser porer och annat genom kameran.

Bildkälla: Youtube/Amanda Strand

"Det är skillnad när ni ser oss på kamera och i verkligheten. Så ni inte får dåligt självförtroende. Vi är inte så flawless, vårt smink ser likadant ut som ert" säger hon.

Se videon nedan, vi blir så lättade. För hur lyckas hon ens få till den där sminkningen?!

Mer:

10 misstag du gör när du sminkar dig – som du måste sluta med direkt

Gilla Modette på Facebook!