Efter stora trenden – nu öppnar Åhlens en helt ny avdelning

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Åhlens lyssnar på konsumenterna och breddar utbudet efter efterfrågan – imorgon lanserar varuhuset en helt ny kategori.

Rent spontant känns det som att Åhlens är butiken som har exakt allt. Det finns mode, skönhet, inredning, barnavdelning och såklart massa mer –  men nu kommer Åhlens med nyheten att varuhuset utökar sortimentet med en helt ny kategori.

Kategorin heter "Inre skönhet" och ska innehålla ett utvalt sortiment av kosttillskott i form av vitaminer, mineraler, proteinpulver och bärpulver. 

– Vi ser en stor efterfrågan och trend i att man vill boosta sig själv inifrån och ut och för många är det idag lika självklart som att välja rätt ansiktsvårdsrutin. Därför har vi noga valt ut ett sortiment av kosttillskott som är framställt på ett bra sätt. Det kommer att komplettera det stora utbud vi har idag av skönhetsprodukter för en hälsosam livsstil, säger Cathrine Wigzell, Skönhetschef Åhléns i ett pressmeddelande.

Den nya kategorin lanseras imorgon, 7 februari, och kommer öppna först på Åhlens City i Stockholm, Åhlens Östermalmstorg och Åhlens Kungsgatan i Göteborg – den kommer även lanseras samtidigt på åhlens.se.

Under året kommer det även finnas till försäljning på Åhlens City Göteborg och Åhlens i Mall of Scandinavia. 

Mer:

Läs även om H&M:s stora nyhet – öppnar helt nya butiker

Gilla Modette på Facebook!