Så enkelt tvättar du din beautyblender på 3 minuter

1 av 2
2 av 2
- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du en beautyblender hemma som du vet att du borde tvätta? Men orkar du inte ta dig tid att stå och försöka pressa ur all foundation? Då har vi nu ett hack till dig som du kommer älska.

Att tvätta sina sminkverktyg är något vi borde göra oftare. Det samlas massvis med bakterier och smuts på våra borstar, beautyblenders och annat. Men att göra rent sina verktyg är inte alltid det roligaste, och tar ofta väldigt lång tid.

Men just nu är det ett beuatyhack som går viralt på sociala medier och som flera olika skönhetssajter skriver om. Det är ett hack som går ut på att få din beautyblender ren och fin på bara några minuter.

Det smarta tricket ska vara att lägga in sin beautyblender i micron i en minut, något som verkar ha fungerat för vissa men för andra har produkten smält helt och hållet. 

Så, vi valde att testa tricket och se vad som hände. Och vi måste erkänna att vi fick en rejäl chock när vi tog ut den ur micron

Så här såg vår beautyblender ut innan. Alltså väldigt smutsig, och mer eller mindre aldrig rengjord tidigare. 


Sedan stoppade vi ner vår beautyblender i ett glas med diskmedel och vatten, och stoppade in i micron. Vi ställde in den på högsta värme i en minut. Och resultatet? Wow!

Som ni ser blev det stor skillnad direkt. Se i spelaren ovan hur vi gjorde. 

Mer:

Här är hacket som får dina fejkfransar att se äkta ut på nolltid

Gilla Modette på Facebook!