Här är knepet som gör att du får bort nagellacket snabbare

Så enkelt får du bort nagellacket.
Så enkelt får du bort nagellacket. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du färgglatt nagellack och är trött på att dina fingrar blir färgade när du försöker ta bort ditt nagellack? Vi har hittat ett trick som förändrar allting.

Att ta bort sitt nagellack är inte alltid det lättaste. Speciellt inte om du är den personen som ofta har starka färger på ditt nagellack, så som rött, svart eller rosa. Använder vi en vanlig "pad" och tar bort nagellacket med aceton så blir fingrarna lätt färgade – och vi behöver ta en extra runda och ta bort all färg som hamnat utanför naglarna.

Men, vi har hittat ett hack som förändrar allting. Vi har bytt ut padsen mot våtservetter eller make up remover-servetter. Du gör på samma sätt, alltså tar aceton och gnuggar på nageln. Men tar aceton på en våtservett istället för en pad. Lacket släpper betydligt snabbare och du slipper allt kladd runt naglarna. Galet enkelt! 

Smart va? Se resultatet i spelaren ovan! 

Det finns ett hack som makeup-artister använder sig av för att ta reda på om en sminkborste är bra eller inte. Det är superenkelt och tar bara en sekund – se i videon!

Mer:

Så enkelt tvättar du din beautyblender på 3 minuter

Gilla Modette på Facebook!