Blair Waldorf har färgat håret platinablond – nu gör frisyren succé

- Foto: Warner Bros. Television CBS Television Studios Fake Empire Productions Alloy Entertainment College Hill Pictures, Inc.
Dela på Pinterest
Skådespelaren Leighton Meester som spelar rollen Blair Waldorf i succéserien Gossip Girl har gjort en drastisk förändring från sin ikoniska look och gått från brunett till platinablond.

Blair Waldorfs ikoniska bruna hår stylat med ett diadem är ett minne blott. Nu har skådespelaren Leighton Meester gjort en total make over och gått från brunett till blondin – och det är galet snyggt.

Det var ju trots allt 11 år sedan som Gossip Girl hade premiär, så att Blake, som idag är 31 år gammal nu har bytt hårfärg borde ju vara okej... Även om hon alltid kommer vara en brunett i våra hjärtan!


Hennes frisör delar nu med sig av bilder på den nya frisyren och vi måste säga att det passar henne galet bra!


Bild: Auracolorist

Blake har själv delat en selfie på sin Instagram där hon visar upp nya frisyren.

Bild: Itsmeleighton

Skulle du vilja göra en lika drastisk förändring som Leighton i vår? Efter att ha sett denna förvandling så får vi erkänna oss själva som galet sugna på att boka in en egen frisörtid.

Superstjärnan Selena Gomez gick för en tid sedan från blondin till brunett på bara en dag och hennes frisör avslöjade hur hon gjorde. Se hemligheten bara frisörerna känner till i spelaren nedan:

Mer:

Så hade Gossip Girl sett ut om det spelades in idag

8 onödiga saker alla tjejer spenderar halva lönen på