Du kommer antingen älska eller hata Kylie Jenners nya läppstift

Dela på Pinterest
Igår släppte Kylie Jenner nyheten att det kommer en ny färg av Kylie Cosmetics "Lip kit". Den lanseras redan nästa vecka men ingen verkar riktigt förstå grejen.

Kylie Jenner är en av världens mest omtalade kändisar just nu efter att hon tidigare i år droppade årets (eller livets) största nyhet – hon har blivit mamma.

Kylie Jenner gick under radarn under hela graviditeten och spekulationer över hela världen höll igång i ett halvår. Men till slut breakade hon nyheten – att hon blivit mamma till en liten dotter.

Bildkälla: Instagram

Hon fick en dotter med pojkvännen Travis Scott, en dotter som fick namnet Stormi Webster.

Men nu är det något annat i Kylies liv som folk snackar om, nämligen hennes hypade sminkmärke Kylie Cosmetics. 

Bildkälla: Instagram

Kylie Jenner har sedan länge haft beautymärket och det har verkligen gjort succé världen över. En speciell produkt som satt hela sminkmärket på radan är hennes så kallade "lip kit". Hon lanserar ofta nya färger och i dagsläget finns det flera olika lip kit att välja mellan.

För några dagar sedan släppte hon nyheten att det snart lanseras en ny färg – men kunderna är minst sagt tveksamma. Det är färgen "IRONIC" som släpps 10 april – en nyans som är av mörkare grön.

Bildkälla: Instagram

Vissa verkar älska den nya färgen, men andra jämför den med barnbajs och mögel. På Instagram och Twitter kommenterar folk för fullt och har lite olika uppfattningar. "Jag skrattade rakt ut" är en kommentar, "vem köper ens det här?" är en annan. 

Sedan finns det även vissa som påpekar att det ser ut som barnbajs. "Det ser ut som diarre" skriver en användare på Instagram.

Se mer av den nya färgen i spelaren ovan.

Mer:

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet

Gilla Modette på Facebook!