Fenty Beauty by Rihanna har släppt årets glowigaste produkt

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du ha det där glowet som får dig att glittra likt en diamant? Den här Limited Edition produkten, Body Lava, från Fenty Beauty by Rihanna kommer definitivt att göra jobbet!

Rihannas skönhetsmärke Fenty Beauty by Rihanna har lanserat en hel del drömmiga produkter sedan det kom ut på marknaden.  

Hösten 2017 skapade Rihanna Fenty Beauty med en vision om att inspirera och inkludera kvinnor överallt. Ur det föddes ett brett sortiment av smink med toner och formulas för alla hudtyper. 

Det senaste tillskottet 'Body Lava' är en luminizer för kroppen som tar glow till en helt ny nivå och ger dig det där härliga sommarlystret - hemma i badrummet!

Bildkälla: Fenty Beauty by Rihanna

Luminizern innehåller mikropärlor som fångar upp och fördelar ljus, med andra ord får den huden att stråla. 

“Gör dig redo att bada din hud i en härlig högglansig finish som gör för din kropp vad en highlighter gör för dina kindben.”, beskriver Fenty Beauty produkten på deras sajt. 

Bildkälla: Fenty Beauty by Rihanna

Produkten kommer i två olika toner som är anpassade för alla hudtyper - 'Who needs clothes?!' för den som vill skimra i en mjuk persikofärgad nyans och 'Brown sugar' som har en mer bronzad, solkysst ton.

Dessutom doftar den ljuvligt av vanilj, hur härligt?

Den blir din för under femhundringen och du hittar den på bland annat Sephora och Fenty Beauty's egna hemsida.

Dags att highlighta hela kroppen, inte bara kindbenen, lagom till att sommaren gör sin entré!


Mer:

Här är bilden på Rihannas "Fenty Beauty" som alla borde se

Gilla Modette på Facebook!