Beyoncés make up-artist avslöjar knepet som får ditt smink att hålla

- Foto: Instagram/beyonce
Dela på Pinterest
Att lyckas med en sminkning som håller hela dagen är inte det lättaste. Men nu avslöjar Beyoncés make up artist Sir John hur han gör för att få basen att hålla hela dagen – och det är något helt annat än vad vi är vana vid.

Är du en riktig beauty hunkie så har du säkert flera olika knep för att få en make som håller en hel dag. Det finns face mist, primer, setting powder, setting spray och massa andra knep som ska få sminket att hålla sig snyggt genom dagens alla äventyr.

Men nu kommer Beyoncés make up artist, Sir John, och avslöjar ett helt nytt knep. Det är något som går emot allt annat vi hört förut, men som egentligen känns ganska logiskt. 

Bildkälla: Instagram/Beyoncé

Det är Cosmopolitan som har träffat make up-artisten och pratat om skönhet, smink och allt därtill. Och när det kommer till just bassmink så har han en hack som får Beyoncé och andra kändisar att hålla sig fräscha och glowiga, trots konserter och andra påfrestningar.

Sir John är känd för att få fram naturlig skönhet och glowig hy, något som vi är vana med att se på bland annat Beyoncé. Och hacket, som får sminket att hålla och fortfarande se naturligt ut? Jo, det handlar om att mixa foundation och dagkrämen.

Bildkälla: Instagram/Beyonce

"Jag börjar med att applicera en vattenbaserad dagkräm i ansiktet. Och medan den fortfarande är fuktig så använder jag en Beautyblender och tar foundation", säger han till Cosmopolitan

Han menar alltså att din foundation då torkar in i huden på ett naturligt sätt tillsammans med dagkrämen, vilket gör din look naturlig och samtidigt betydligt mer hållbar.

Efter det tar han puder, bronzer, rouge och resten av bassminket. Och sedan avslutar han rosé-highlighter med dagkräm och applicerar det över hela ansiktet förutom i T-zonen.

Nytt knep värt att testa, eller hur?

Mer:

"Glossy Eyelid" – så fixar du den trendiga looken

Gilla Modette på Facebook!